Yasellaaa Denizzz5900 merhaba , ben özele gittim içeri benimle birlikte girmişti . Sonrasında devlet hastanesine de gitmek istedim orada da içeri aldılar hem kese için hem de kalp atışı için ☺️
Denizzz5900 Yasellaaa ben kayınvalidemle gitmiştim içeri almadılar onu sadece hasta gelsin dediler gene sorarım da ben
Sen1meleksin E-K-D son bi ay onu cok hissettim bazen gece uyanıyordum bi baskı yapıyordu doğuracam belliyordum yine oluyor ama alıştığım için önceki gibi olmuyo bendede oluyordu ama hala gelen giden yok🤒
E-K-D Sen1meleksin bende korkuyorum erkenden doğuracağım diye inşallah biraz daha dayanır 😁 Sağlıkla doğuralım inşallah 🤲🏻
Yasellaaa Denizzz5900 kayınvalideniz olduğu için almamış olabilirler tabi ama eşiniz yani bebeğin babası için böyle bir durum söz konusu olacağını sanmıyorum
YNB Adetime gore 70 gec döllenme oldugu icin 80 gun kaldı ama ben ckk zorlanmaya basladim bugun ozellikle karnim cok sertt :(
Canlarimbenimm sinefil ilk aylar fazlaydı şimdi şükür azaldı ama mide yanması başladı normaldede Aten reflü şikayetim vardı 😬 birde ablamız zorluyor
Chucky EdanrAy evet mecburi 😊 kızım sezaryen olduğu için bu da öyle olacak artık 🙈 en son 1.500 gr dı sizin ne kadar 🙈