Chucky EdanrAy evet mecburi 😊 kızım sezaryen olduğu için bu da öyle olacak artık 🙈 en son 1.500 gr dı sizin ne kadar 🙈
Yasellaaa Denizzz5900 kayınvalideniz olduğu için almamış olabilirler tabi ama eşiniz yani bebeğin babası için böyle bir durum söz konusu olacağını sanmıyorum
Denizzz5900 Yasellaaa bende bilmiyorum çoğu kişi almıyorlar diyo ben eşimi götüreyim alırlarsa alırlar almazlarsa artık yapacak bişey yok
Yasellaaa Denizzz5900 evet kesinlikle eşinizle gitmelisin hamilelik döneminde deneyimleri beraber yaşamak gerektiğini düşünüyorum ☺️ Yavrunuz sağlıkla gelsin mutlu günler dilerim 🙏💕
muruvvet20 Ezgicann SosyeteMantisi sorma ya bende bırakmıyorum. 3 4 gündür içemiyorum inşallah gidip almam. Çok vicdan azabı çekiyorum icerken. 2 veya 3 günde bir paket bitiyor
Canlarimbenimm sinefil ilk aylar fazlaydı şimdi şükür azaldı ama mide yanması başladı normaldede Aten reflü şikayetim vardı 😬 birde ablamız zorluyor
Ballicut ErdemirinAnnesi canım o kadar zaman geçioda son zamanlar hiç geçmiyo emin ol benim son 14 gün kaldı ama geçmiyo zaman
didemblr ErdemirinAnnesi benim 8 gün kaldı uygulamaya göre ama tabiiki kızım ne zamn isterse o zaman gelecek gbi normal doğum bekliyrm her an olabilir 🤔🙊😆