Tahinpekmezim Denizz01 amin canim ama ilk basta ne diyolarda yanilmiyorlar yanilanlar cok az bi ihtimal. Kemiginden bile anliyorlar 😀
Denizz01 Tahinpekmezim bugün yine kız dedi 15+1 dedim %100 mü dedi o doğunca ahah dedim ki doktor bey bu kız mı erkek mi dedi demiştim ya kız diye 😂😂
Eceminannesi Tahinpekmezim 31 haftalık hamileyim benimde kızçem geliyo. Sağlıkla sağ-salim gelsinler Allah'ın izniyle prenseslerr❣👼🤰🏼
Tahinpekmezim @Denizz01 @Eceminannesi cok sevindim kizlar aslinda kizimiz oluyor diye cok ta sansliyiz 👏🙏🏽
Merymery Ya bn cok merak ediyorum eskidn diyorduk ki bi öğrenelim bu form yüzünden degisen değişene doktora guvenemio insan içinde şüphe oluyor yok 16 da net olur yok 18 yok 21 bitmio haftalar bir belli olsaydida kndimi ona gore hazirlasaydim tabiki tek duam saglikla hayırla gelmesi 14+2 de erkek dedi bklim değişecek mi
Tahinpekmezim Merymery 14+2 de net belli oluyor canim cok kucuk bi ihtimal degismesi ama dedigin gibi tedirgin oluyor insan .
Merymery Tahinpekmezim hayırlısı sag salim büyüsünler de doğsunlar inan hep diken üstündeyim tadini çıkaramıyorum düşük riskim var diye evde boguldum
Tahinpekmezim Merymery ay canim cok gecmis olsun ins . Zor ya dusuk riski umarim bian once rahata kavusursun🙏🏽🙏