SemihDamlaDalan Tahinpekmezim Çok güzel ya bende hayırlısıyla kız annesiyim☺️Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
SafiyeAktas Tahinpekmezim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin Rabbim 😉 ben 22 oldum hala göstermedi doktor kemik yapısı kiz dedi ama bakalim 😊
Tahinpekmezim Denizz01 12 haftaliktim tam kiza benziyor dedi. Kesin degil daha cok kucuk degil. Sonra 14 haftalikti %80 kizce dedi doktorumu bazi nedenlerden dolayi degistim. 15+2 de bende kizdan yana oyumu kullaniyorum dedi artik kiziz 😀💕👏
Denizz01 Tahinpekmezim yaaa bana da 12 de tam kıza benxiyor dedi %70 soomra başka doktora gittim 13 de yüksek ihtimal kız dedi 14+2 yim bakalım 😍 haftaya giderim bende
Tahinpekmezim SafiyeAktas benimki cok edepsiz her haftada gosterdi. Cikolata filan muhakkak yemisindir gitmeden dimi 😀
SafiyeAktas Mihribann valla dondu bize arkadasini doktor dönsün diye uğraştı banamisin demedi 😀 gonlumdn kiz geciyor ama hayirlisi saglikli olsunda 😊
SafiyeAktas Tahinpekmezim yok hic yemedim zaten cok hareketliydi ilkinde oyle goremedk 2. De dondu arkasını bize ugrastik donsun diye ama dönmedi utangaç😀
Denizz01 Tahinpekmezim benim doktorumda medicalde dedi olsa olsa kız olur bu %70 dedi yAa inşalllah yerim sizi gelsin kızlarımız çok istiyorum kız Herkes de tutturdu kız kız deişmez heveslendirdiler 🤣😂😂😂
HaticeGkta Denizz01 bana da kızın oluyor demişti doktor herkes de değişmez değişmez demişti ve değişti dün oğluşum olacağını öğrendim 😊
Tahinpekmezim Denizz01 amin canim ama ilk basta ne diyolarda yanilmiyorlar yanilanlar cok az bi ihtimal. Kemiginden bile anliyorlar 😀