Ortmenanne16 Neslihannn34 37+4 olduk oğlumla 💙💙 son 17 gün bakalım daha erken gelirse memmum olurum ziraaa artık patates gibi oldum 🤭🤭
Berobeto Son 16 gun suan belkide sanci cekiyorum bilmiyorum ilk gebeligim 🤭 kasiklarimda gecmek bilmeyen bi agri var 😑 bacaklarima vuruyo ama belimde hissetmiyorum
Zgeylmaz Berobeto benimde kasıklarım da çok ağrı oluyor ne bu anlayamıyorum açılmamı sancı mı bilmiyorum
13579 38 olduk dün akşam bir yürüyüş yapıyım dedim hemen belim karnım ağrıda yürüş yapan arkadaşlar nasıl yapıyor bir saat felan anlamış değilim
Mervehhhhh Aliiimerve18 37+4 bugün kontrol vardı 1-2 cm açılma varmış eve geldim akşam kahverengi renkte akıntı tarzı bir şey geldi sanırım nişanım geldi hafif de sancılar var alttan muayene oldum ondan da olabilir hastane evimize 2 saat uzaklıkta gitsem mi beklesem mi bilmiyorum anneler sizce
555816 Mervehhhhh çatı muayenesi yaptığı gün bu şekilde leke gelmesi normalmiş bizde 37+5 olduk dün yapıldı çatı muayenem doktor öyle dedi kan gelebilir sıkıntı etme ama adet kanaması gibi yoğun olursa haber et mutlaka dedi