Sibelina Bence erkek senesi sadece cevremde 5 kişi hamile hepsi erkek bebek bekliyor hiç kız duymadım. Instagram da çoğu fenomen de erkek bebek bekliyor ama bilemiyorum🤷♀️ Bende 21 haftalık hamileyim ve oğlum olacak Allahin izniyle🤲💙
zcelik Sibelina alişanın eşi doğum yaptı kız, Özge özder doğum yaptı kız, Merve Özbey yaptı bugün kız, almeda abazi hamile kız 😄 bunlar bildiklerim
Dilan9280 20 haftalık olduk sonunda kendini gösterdi nazlı hanım 😇 rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu 🤲🌸
Karaytu Benim de nasip se Allah gönlüme göre verdi kızım olacak hayırlısıyla arkadaşımında kızı olacak
zerana Asli2323 Asli2323 soru sahibiyle hiç bir alıp veremediğim yok. Lütfen yanlış anlaşılmasın baştan söyleyeyim. Ama cidden mühim ve sağlık konusunda. Günlerdir beni ve ailemi uyutmayan bir konudan fikir danışmak amacıyla soru sordum geçtiğimiz günlerde. Sabitlenebilir mi diye de ricada bulundum (ki daha fazla insan dönüş yapsın biraz içimiz ferahlasın olumlu sonuçlara). Sabitlenen gönderi günde bin kere sorular "“bebeğinizin cinsiyeti ne ?” Sorusu. Vallahi sağlığı yerindeyse cinsiyetinin bir önemi yok. Kız/erkek senesi diye bir leyde yok. Dediğim gibi soru sahibiyle alakalı değil yorumum. Moderasyonun bunu sağlıkla ilgili mühim bir soruya tercih etmesiyle alakalı.
Hazine_58 zerana aynen katılıyorum sana. Sağlıklı olsun baska birsey istemiyorum. Erkek kız farketmez. İki oglulum var ikiside kız gibi
Badeninannesii tazeanneew Bende 20 .ci haftama girdim ilkkez geçen hafta cinsiyeti kız dedi çevremdekilerde ilk aylar kesin olmuyo degişebilir diyolar cinseti yanılabiliyolarmış bendr dün gittim kızıma hep pembe kıyafetler aldım🤣🤣
tazeanneew Badeninannesii bende netleşmesini bekliyorum ama saklamadı kendini doktor bacak arasına baktı 😂 yinede bekliyorum 16. Haftasınu
Umfa Ferahfezaaa kaçıncı haftadan sonra erkek dedi doktor , benim 22. Haftada doktor 19. Haftada kesin demedi ama %90 kız dedi , döner mi bu haftadan sonra çok alıştım kızıma 😐