Omerraysemm Ferahfezaaa ya nasıl oluyor bana da kıza benziyor dedi ama kesinlikle kesin değil dedi dokturum 13 haftalıkken sizinki kaçıncı haftaya kadar kız dendi çünkü bnde erkek hissediyorum neden se
Saremmm Omerraysemm bana da aynı şekilde 13 haftalık erkek dedi sonra 17 haftalık kız dedi Renkli ultırasonda netleşir dedi bende erkek hissediyorum
Minikannebsr Asli2323 3 arkadaş hamileyiz haziran Temmuz ve Ağustosta arka arkaya doğum yapıcaz inşallah üçümüzde kız bekliyoruz
Saremmm Ferahfezaaa merhaba benim de 13 haftalık erkek gibi dedi sonra 17 haftalık gittim kız dedi ama renkli ulturasonda netleşir dedi sizin nasıl oldu acaba ben de merak ediyorum değişir mi ki
Omerraysemm Saremmm bakalım hayırlısıyla inşallah sağlıkla gelsinler benim bı oğlum var 22 aylık bunuda. Hep erkek hissettim ama net değil kız gibi ama kesinlikle kesin değil diyor 1 hafta sonra tam 16 hafta dolacak tekrar gidicm bakalım ne olacak
AysLLL Calıstıgim is yerinde 5 kisi hamileyiz suan 4 kiz bir benimki erkek 🙊 oglum tek erkek olarak 4 gelin adayimiz yolda 😁😁 zinciri bozdum.
Saremmm Esra-73 bana 13 haftalık erkek dedi sonra 17 haftalık kız dedi ama renkli ultrasonda netleşir dedi acaba değişir mi merak ediyorum
Senaaa04 Gulsen4224 canımm bugün doktora gittim kıza benziyo dedi ama oturur pozisyonda olduğu için netleştiremedi😍