Hhhzzzlll3545 Asli2323 cinsiyet belli degil daha ama bir oglum var o 2019 da dogdu o sene erkek senesiydi suanda hep kiz duyuyorum etrafimda bakalim kiz senesi gibi geliyor 🤷🏼♀️🙃
Rumoss Asli2323 35 haftalık olduk❤️kızımız oluyor😍Çevremde genel olarak hep kızz toplayıp buraya getirsem yüzdesi artar o derece😂😂
Berrinsahinn Kasımdan sonra hamile kalanların ERKEK, öncesinde hamile kalanların KIZ .ben bu şekilde gözlemledim 😁ben kasımda hamile kaldım erkek bebeğim olcak 🤩
Pirincveannesi Berrinsahinn kız ben aralıkta öğrendim hamile olduğumu kasımdan sonra oluyo etrafımdaki herkez kız seninki diyolar bakalım hayırlısı 😂
Esmer06 Asli2323 suan 23 haftalık hamileyim ama daha öğrenemedim Allah izin verirse pazartesi Randevum var inş öğrenebilirim ozaman. Ama bence bu sene erkek senesi çünkü etrafımda 5 hamile var 1 tanesininki kız cinsiyeti 🙃
Pirincveannesi Asli2323 brnimdr tahminim kız grnrlde şey dediler erkek jendini daha çabuk brlli eder etrafımdaki herkes kız seninki dediler bakalım sağlıkla gelsinde