Cennetulmeva Yeni13 evde 10 15 dakika emekleyin doktor doula ve ebe önerisidir bu. Bebeğin tam pozisyon almasını sağlıyor
hzl412020 Yeni13 ben. tastamam 40+0 da doğurdum. 40. haftanın son gününe kadar ne ağrım ne açıklıgım ne sancım hiç bişeyim yoktu. ne olduysa o gece oldu. gece 1 de hastaneye gittim ertesi gün 13:00 de kızım dogdu 🐥
Meltemkol Ozlemtuncay ben bu yorumun aynısını yaptım diye birinden azar işitmiştim 🤣 doktorunuzu değiştirin insanları yanlış yönlendirmeyin falan diye 🤣 demekki öyle düşünen tek kişi degilmişim
Ozlemtuncay Meltemkol doğruya doğru 8 aylık gebeliğe alttan kontrol mu yapılır suyu patlasa direk doğum nereden baksan 25 30 gün küvüzde kalacak bebek
Sareveannesi Yeni13 korkma canım benim ilk doğumum suni abartiyorlar epidural al korkuyorsan sagliklamkucagina al inşallah❤️
Buseumut2011 NilGrl Perşembe günü kontrolümde bebek kanala girmiş 3 cm açıklık var 1 hafta 10 güne doğurursun dedi doktorum bende o gün aldım 2 gündür günde maximum 5 tane falan yiyorum çok tatlı olduğu için daha fazlasını yiyemiyorum