Birbebeginblogu Kızlar sizce bebek bezini kaç paket almak lazım ..? Şimdi stok yapsak pişik yapar mı yapmazmı bilemiyoruz napcazzz?
sedasenturk Birbebeginblogu 1 paket molfix yada sleppyy al canım pişik yaparsa değiştirirsin yapmazsa stok yaparsın . yenidoğan al
mercimeginanne Birbebeginblogu sleepy 1 ve 2 numara aldım 40arlı paket. Stok yapmak saçma olur çünkü küçük gelebilir tenine zarar verebilir. Farklı bi marka kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Elinizde patlar. Verilen paraya yazık. Nasılsa bulunmycak şeyler değiller. Stok yapıcağınız parayı bez için kumbara yapın orda biriktirin
Zeyzey1616 Birbebeginblogu sleppy 1 numara kullanıyorum zaten üzerinde yazıyorum canm 2-5 kilo arası diye yani bana gayette norml geldi yani adı üstüne yeni doğan 😊 için küçücük oluyorlar kullanıyorum memnun kaldım canm
paradiseeeeee Birbebeginblogu ya bebeklerde küçük zaten 3.4 kilo belki o kadar da dogmuycak e günde 6.7 kere alt değiştirdiğini düşünürsen 210 ku olan tam 1 ay yeter sonra 2 numaraya bebeklerde sonucda küçücük bişey minnak minnak
karanfilll Birbebeginblogu ben 210 lu 2 numara. Birde yenidoğan küçük paketlerden almayı düşünüyorum hastaneye götürmek için yani 1 numara olandan içinde kaç adet vardı hatırlamıyorum 30-40 lıydı sanırım. İlk bi kaç gün bitene kadar 1 numarayı kullanırız.Sizde öyle yapabilirsiniz. Çünkü 2 numarada 1 numara gibi diyolar sleepy nin. Bende böyle yapmaya karar verdim.
Birbebeginblogu Eylul2018 bilmiyorum ki daha 21+2 günlüğüz doktor randevuma daha var gidince öğrenecem🙄
Eylul2018 Birbebeginblogu sleepy 1 numara prematüre bebekler için bence ona göre alın eğer kilolu olursa bebeğiniz elinizde kalır. Ayrıca hangi bezi kullanacaksanız 1 paket alın deneyin çoklu paketler oluyor 50 Li 90 lı gibi. Pişik olacak mı sızdıracak mı bi bakın. Ben hepsini denedim nerdeyse en uygun olandan başladım
Msd26 Birbebeginblogu benim tüm ihtiyaçlarım bitti 24. Haftada sampuanından pişik kremine kadar tek almadığım bezdi son haftalarda kilo durumuna göre alcam max 2 paket sonucta bez heryerde satılıyor bence stok yapmayın hem küçük gelme olasılığı var hemde alerji yama durumu var
UmutVar Esimde 1numara getirdi elim kadar minnak sleppy bir paket aldık zaten 2numaraya cabuk geçiliyormus.
Tugcemre08 A101 de sleepy 2 tane 45 4 tane 9 küsür dedi arkadaşom bende sleepy düşünüyorum. Ama brzleri biraz küçük. 1 dense 2 3 stok yapmak en iyisi fazlaya kaçmamak şartıyla. Çünk küçükler.
Eylul2018 Birbebeginblogu önce e bebeğin kendi markası ile başladım ama hem sızdırdı hemde baya kalındı bez. Canbebe aldım o güzeldi inceydi ama pişik yaptı prima aldım birde molfix dönüşümlü kullanıyorum şimdilik