Sevdelibol Benimde göbeğim çok tüylendi ama tatlı badem yagından sanırım catlaklar için kullanıyorym oda yaparmış malesef tüylenme🤣
ikiponcik_annesi Minik_kalplim_ o değilde bugün fark ettim şok oldum omzumu az aşağısında göğsümün yukarısında bildiğim bi tutam tüy olmuş banyodan sonra saçım düştü sanıyorum çekiyorum cekiyorum gelmiyo o ne dedim yaa hadi göğüs göbek anladımda orası ne alaka tarif ederken bile zorlandm 😱
Ays0 Gobegimde baya tüylenme olmuş çok şaşırdım çünkü sarışın biriyim pek kılım tüyüm çıkmaz benim. Normalde koltuk altı, alt bacak ve genital harici hiç almadım kaşlarımı, bıyıklarımı bile 😂 bir kaç gündür hayretle bakıyorum göbeğime 🤰😂
ikiponcik_annesi Minik_kalplim_ kız benim bu ikinci gebeliğim ilkinde böyle bişeyle karşilaşmadım valla hala o şokun etkisindeyim kendimi maymundan hallice hissediyorum 😂😂
findikkurdu2 Minik_kalplim_ bebeğiniz erkek mi 😄 doktorum bende ilk haftalarda aynı soruyu sorduğumda vücut tüyleri daha gür ve hızlı uzuyorsa erkektir o demişti ,😊 bebeğim erkek bu arada
Mom8899 Minik_kalplim_ Ben 🥺 göbeğim baldır kısımlarım hep tüylendi çok çirkin görünüyor. 6. aydan sonra kendiliğinden dökülür diyorlar bilmiyorum ne kadar doğru 😕