Bussratozaan Gulcan06 pco gebe kalmaya asla engel değil bende de pco ve ileri düzeyde dedi doktor ama korkma cocugun olmaz demiyorum dedi 11 ay korunmadım sonrasında klomen sayesinde hamile kaldım ve suan 13. Haftalıgız umudunuzu kaybetmeyin
Gulcan06 Bussratozaan inşallah bende kalırım âdetleriniz düzenlimiydi benim düzenliydi hep ilk defa 2 aydır geç oluyorum
NAZ2333 Gul2808 cok sukur rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin umudunuzu yitirmeyin RABBIM COKK BUYUK ELHAMDULLILLAH
Yusufaras81 Gul2808 ay canım benim rabbim hevesini sonuna kadar yaşamayı nasip etsin sana bebeğin de sağlıkla gelişsin ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim inşlallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿
Esmila Gul2808 bende sizin gibi 8 martta gidicem ama benim kesem geç göründü hayırlarla sağlıkla kucağımıza alırız
Gul2808 Esmila 4+2 de göründü kese alttan bakılınca 8 martta kalp atışı için Gidicez inşallah duyarız 🙏
Esmila Gul2808 benim 5+3 kesem göründü 8 martta kalp atışına gidicem ama nasıl bekliycem bilmiyorum 😕