Albiina05 Kevserlina kiracı değilsen taşınma ihtimalin yoksa yapabilirsin bence. İçinde kalmasın. Tayinci olmasam yapardım ama 1,5 yıl sonra tayinciyim o yüzden yapmadım
Zdk Kevserlina bence durumun varsa müsait odan da varsa neden yapmayasınki yap tabiki. Ayrıca ben 2 sene beraberimde yatırmayı düşünmüyorum bebişi😆
Zdk Ben odasını yaptım full eşya doldu dolabı şifonyeri. Oda yapmayanlar nasıl sığdırıyor eşyaları anlamadım 🙁
tazeanneew Kevserlina ben bebek odası değilde yanlarında kısa korumalar olan 5 yaşlarona geldiğinde yatabileceği gibi büyük yataklı bi takım almayı düşünüyorum çünkü doğumda annem geldiğinde hemde orda yatabilir diye düşündüm ev dubleks olduğu için in çık zor olur onlarada park beşik alıp 4-5 yaşına kadar onda yatırmayı düşünüyorum sonra yatağa geçer sizde beşikli değilde böyle bi takım alabilirsiniz
Silasila Kevserlina Ben aldım hazırladım odasını şimdiden şifonyeri dolabı beşik yanlarındaki çekmeceleri doldu bile bebek odası bence büyük ihtiyaç .Bebek odasındaki beşiği karyolaya çevrilebiliyor bence o şekilde tercih edin ilerde çocuk odası olarak da kullanırsınız . Ayrıyeten ilk 6 ay anne yanında kalması gerektiği için yatak odama da sepet beşik aldım .
Basakgul Kevserlina Bana anlamsız geliyor gerçekten de 2 yıl yatmıyor zaten odada benim de kendi evim durumum da buna müsait ama yapmayacağım.Sonrasinda çok model çıkıyor o zaman alınır 🤗
Dyguklc Kevserlina eviniz ve durumunuz musaitse yaptirin derim biz aldik benim fikrim sart cunku ben yanima anne yani aldim evet bide odasina takim aldik annem gelcek kardesim gelxek yardima o zamanlar bebek besinde yatcak geri kalan zamanda benim yanimda ama oyle 2 swne falan degil 1 sene sonra odasina alistirmaho dusunuyorum alabiliyosaniz odasini alin kurun yerlestirin esyalari bizden xok oluyo valla guzelcede susleyin hicbisey icinizde kalmasin
benaslindayohum Kevserlina gercekten istyorsan oda yapmak tika kulaklarini disari ve yap bu terch meselesi bende buyuyen besikli oda takimi almayi dusunuyorum cok sik esya değiştirmeyi sevmem cunku buyurkende kullanabiliriz diye düşünüyorum bos oda da var
Blablabla Misrax bu konuda uzmanların farklı fikirleri var. Üstelik her işte çocuğun gelişimi önemli deyip aralık veriliyor her şeyde(tuvalet eğitimi vs)
Sevi36610 Ben oda yapacağım inş .dağınıklıktan hoşlanmıyorum ve 2 yaşına kadar anne ve babanın yanında yatmasına da karşıyım onun da bir düzeni olmalı Die düşünüyorum.en yakınımda ki odayı çocuk odası yapacaz.çilekten baktık büyüyen beşikli odalara…
Ozge3747 Kevserlina Evet çok sık kullanılmıyor ama imkanınız varsa bence oda yapılmalı çünkü bebeğin bir düzeni oluyor