bademsekeri42 Bestofatma şuan 4. Aydayız yeni yeni anlaşılıyo hamile oldugum ama bol kıyafet giysem gene anlaşılmıyo 😁
Daceeyes Bestofatma Bestofatma 16+5 teyim karnım baya çıktı benim ilk hamileliğimde hc çkmamştı söylenesem kimse anlamazdı ama şimdi çok hızlı büyüdü
butterfly_ 14 haftamdayım minnacık var sadece 850 gr almışım mide buluntısı eskisi kadar yok ama iştahım kapalı yine de :)Ne olacak böyle bilmiyorum evde yemekte yapamıyorum annem sağolsun gönderiyor 💖
Meral92 Bestofatma bende 16+5 herkes göbek sanıyor ama bebek… hamile olduğumu söylemesem kimse anlamaz 🙃
Oznur-Mese 14+3 olduk çıkıntılık başladı artık yumru gibi bebeğim elimi karnıma götürdüğümde belli bir yerde yumru gibi duruyor kurban olduğum 🥰
Fatma_7 Bestofatma ikiz bebek oluşumu eşten değil babanızın size aktardığı genden oluşur eşle alakalı değil yani 😊
Tugceekurtt @Tubaakln yalnız değilsiniz😂 bende 76 ile hamile kaldım şuan 14+6 olduk 77 78 arası gidip geliyorum🤷🏼♀️😂
Tubaakln Mrblng Tugceekurtt maşallah diyelim Rabbim Hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bllrcgds_ baobei 57 kiloyla hamile kaldım şu an 25+4 olduk ve 71 kilo olduk bizde ne yapacağız bilmiyoruz cidden 😂🙈☺️🤰🏻