Ben tam iki aylıkken göbeğim belirgin olmaya başladı. Eşimin ailesinde ikiz çok yani genetiğinde var. Karnımın hemen büyümesi normalmi sizce?🤩siz kaçıncı ayda değişim farkettiniz 🤔🤎
Göbüşler ne zaman büyüdüüüü?????💙💜
Bestofatma bende 6 haftalığım karnım cok gazdan hemen şişiyor ve şiş kalıyor yemek sonrasıda aynı şekilde
17+4 olduk. Sabah dümdüz gece davul gibi mubarek. Ozellikle aksamlari hamileligimi disardan gozlemleyebiliyorum fakat sabahlari dedigim gibi dümdüz bir karnim var.
Civcivcikannesi bende de aksine sırt üstü yattığımda sadece bir yumru gibi ama ayakta yada otururken belli
Bestofatma benim 25haftalik dar giyince anlaşılıyor hamile olduğum 🤗
- Haftalık olduk daha yeni çıkıyor , söylemesem kimse anlamaz henüz 😊
15 haftalıkken belirgin oldu şimdi 19+3 tam belli şiştim baya 😀🤭
Bestofatma o haftada cıkan göbek bebek değil gaz adet olmadıgımız için şişkinlik bebek o haftada daha vajina civarında ilk gebelikse en erken 16 da belli olabilir ben 2 oğluma da 46 kılo ile hamıle kaldım ilk gebelikte 18 de cıkmaya başlamıştı ikinci gebelikte 15 ten itibaren belli olamaya başladı 🥰 sizinde mi ikiz biziö de genetikte cok hatta kız kardeşim var ikiz ama 3 gebelikte tekti ayrıca eş ailesinde değil sizin aile de olmalı ikiz olması için 🥰
17+6 yız, Yavaş yavaş çıkıyor 15te hiçbişey yoktu dümdüzdü şuan biraz çıktı 👼💙
Esenburhan123 kaç kilosun peki ben 44🙄
17 haftalik olduk cok cok hafif vr
sedefyrs1101 ay çok güzel bi duygu göbüşle beraber içinde bi can olduğunun daha da farkına varıyosun💙💙
Bestofatma İlk gebeligimde 19 dan sonra ufak ufak belli olmaya başlamıştı. İkincide 13 den sonra 🙏
Cylos çok güzelll😂💙💙
Benim baya bi göbeğim var çıkarmı acaba biraz daha
Bestofatma 13 + 1 haftaligiz 2-3 gündür hafif cikti sanki
Sermec27 bilgilendirmeniz için teşekkürler💜
Morvy 🤌🏻🤌🏻🤌🏻🤩😍