Bebegimibeklerken1 Bestofatma 46 kiloyum 13 haftaligiz göbeğim birazcık çıktı sadece dıştan belli olmaz ama hamile olduğum😃
[silindi] 19+3 hiç yok. Ben hafif bir göbek hissediyorum ama eşim o bebek değil yemekten sonra çıkan göbek diyor. Kısaca kimse anlayamaz bile. Normal mi sizce ? :)
Ysmn029 Fatmanur-3 Bestofatma ben şu an 16 haftalığım 6 aylıksın gören diyecek şekilde göbüşüm var ama akşamları daha çok şişiypr sanki 😂1.5 kilo aldım sadece 56 işe hamile kaldım
Melisturan29 Hazellamia Üzülme bende 85 kiloyum bebeğimiz sağlıklı olsun da doğumdan sonra verilir bir şekilde
rukiyyee Bestofatma üçüncü gebeliğim bu diğer ikisinde hiç bu kadar büyük olmamıştı bunda çok erken çıktı ve çok büyüdü
Buketkucuk Bestofatma benim ilk gebeliğim ve tek gebelik ama ona rağmen 12.haftamda yani üç aylıkken çıkmıştı göbişim❤️
Tazeannebaba55 Lraybrs ya canım bende 24 haftalığım benim Karnım da aynı senin gibi bazen şüphe ediyorum ama doktorum kilosu iyi dediği için rahatlıyorum
Lraybrs Tazeannebaba55 Ben 28. Haftayı bitirmek üzereyim bide. Ona rağmen bu kadar karnım. Ve gelişimi 1 hafta önde gidiyor canım. O yüzden hiç korkma. 24. Haftam da benim bu kadar bile yoktu 😁 önemli olan doktorun sağlıklı olduğunu söylemesi:)) biraz da genetik bence. Benim annem de benim gibiymis ben anneme çekmişim diyorum :)