Birbebeginblogu bugun bana birtane kadın nst ye girdigim de almıyolarmış dedi ama onun da pek bilgisi yok gibiydi

Esosun doğumdan sonra alıyorlar ama sancı esnasında özel odada olacagin icin alırlar mı bilmiyorum

Nisanannesiii bugun nst ye baglandigim yerde biri daha vardı bağlı olan o dogum paketi almış tı o söylemişti.

Sltnasy benim eşimi almışlardı hatta değiştirmiştik arada yengem falan da girmişti. Haziran ayıydı şimdiki doğumda ne yaparlar nasıl olur bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Esosun pandemi döneminde oldu degil mi sizinde ay insallah oyledir salı gününe yatış vericekler galiba doktor hazirlikli gel erken gel dedi. Kendi kendime nasıl sancı karsilarim bilemedim eger öyle olursa sabah gidince eşim olur annemde öğlen gelir

• [silindi]

Refakatçi veriyorlar diye biliyorum. Çünkü doğumdan 2 gün önce kim kalacaksa size ve refakatçiye Covid testi yapılacak dediler. Bende Güven hastanesinde doğum yapacağım inşAllah. Özeli tercih etme sebeplerimden biride buydu.

Eşim ve Annem yanımda idi.
            Sancı çekerken nst yatmak zorunda olduğunuz için o zorlaya bilir. Ben hep ayakta idim yatamadım nst bile çık zorlandım. Ayakta durmak iyi geldi bana.
            Doğumhanede direk be çataldan destek aldım en son bebek kanala girdiğinde yukarı yattım bi orada zorlandım.
            Doktorum bize süpriz yaptı ve babamızı çağırdı, eşimle birlikte karşıladık bebeğimizi, ilk anlarını babası çekti 🥰🙏Sltnasy

[silindi] refakatci icin covid testine ne kadar ödeniyor peki biliyor musunuz. Eşim işiyle anlasmali hastane bizden almıyorlar ama annem kalırsa ondan alırlarmı ki

_TuBaa_ ya ne güzel iste her doktor öyle olmuyor maalesef birde pandemi yüzünden hic kimse olamıyor bu çok üzücü

• [silindi]

Sltnasy Şuan için 400 TL dediler sanırım tam hatırlamıyorum. Bizde paket almıştık ama dahil değil extra ödeyeceksiniz dediler. Fakat ani doğum olmazsa yani tahmini zamanda doğum olursa her hangi bir hastaneden yapılan testin 48saati geçmemesi kaidesi ile kabul ederiz dediler. Anneniz böyle yaptırabilir.

[silindi] yuh yani bir teste 400 lira ne demek ya haksızlık bu devlet hastanelerinde hicbir fiyat alınmıyorken böylebataklıga dusmek gibi birsey

Sltnasy ben pazartesi doğum yapacam özelde doktor eşin gelsin yeterli dedi bide korana testi felan istemediler zaten doğum ücreti çok fazla birde onu isterlermi bilmiyorum

• [silindi]

Sltnasy Evet bu süreç biraz böyle maalesef. Bence de çok gereksiz bir ücret. İnşAllah doğumunuz tahmin ettiğiniz gibi gider ve öncesinde devlet Hastanesi’nde yaptırırsınız.

• [silindi]

Beyzabuglem Evet 2 hafta önce doktorumun yardımcısı söyledi. Güven hastanesi anlaşmalıyız.

[silindi] yok yani devlet hastanesinde de öyle gidip yapmıyorlar ki ates olmadığı sürece Allah’ım sen bizi biran önce bu illet vebadan kurtar Yarabbim 😪😔