Nihannn sare55 oda süslemesi çocuğun testleri falan dahil mi ? Ya da neler vardı diyim😊 önerir misin??
Mervezngn Hfzanne 2 sene önce öyleyse şimdi 2000 2500 olmuştur 😄 haftasonu icin ek ücret istemişlermiydi bide mesai dışı Doğumda ek ücret
Duyguynrky MasalEce sezar hastanesi berrin kavuz ercan doktorum. İnanılmaz memnunum zaten çok uzun yıllardır kendisine gidiyorum. Kız kardeşimde onunla doğum yaptı. Eğer doktor arayışınız varsa kesinlikle tavsiye ederim. Hastane yeni bir hastane ama personelleri herşeyleri çok güzel. Çocuk doktoru da çok iyi (türkiyenin bir çok yerinden ona gelenler oluyor bülent bey) doğumdan sonra da onunla devam edeceğim. Gidip hastaneye bakabilirsiniz.
MasalEce Duyguynrky çok teşekkür ederim . Evet Adana da doktor arıyorum semt neresi acaba resimlerden Kenan Evren tarafı diye gördüm ama yanılıyor muyum? Bide muayene ücretleri ve Doğum parası ne kadar?
SeherZehraKmrc Egeelif ben de medicana Çamlıca ya gidiyorum. Normal 4250, sezeryan 5250, epidural +750
Duyguynrky MasalEce hayal parkın yanında ben analık hakkından yararlanıyorum 55 tl normalde 75 tl (sigortalıysanız) doğumda 1500-1750 arası
MeltemEdizCengiz Pendik medical park hastanesine giden var mı? Doktorum oraya geçtiği için bırakmak istemedim ama diğerlerine bakılırsa buradada sezeryan baya pahalı sanırım 😏
AslhanKaya Maltepe üniversitesi Hastanesi Doc. Doktor Aygen Çelik (perinatolog) Normal ve sezaryan fark etmiyor 3400
Milkandhoney mrvdrmz evet doğumu orda yapacak olmamıza ragmen fazla bencede.dışarıdada zorlasak bu fiyata buluruz.bende tavsiye üzerine gidicem inşallah memnun kalırım dilek hanımdan😊 24 haftalığım inşallah kabul eder
mrvdrmz Milkandhoney eder ya sanmıyorum bişey diyeceğini hatta ben ona acık acık dedim netten falan güleryüzlü cana yakın bir doktor olduğunuzu duydum bu benim için önemli dedim o yuzden size geldim dedim bu hastanede başkasına gidiyordum daha önceden dedim 2 aylıktım heralde ona gittiğimde 😊👍
Duyguynrky MasalEce devletin size tanıdığı bir hak. Yani analık sigortası olarakta geçiyor sanırım hamilelik boyunca yararlanabiliyorsunuz internetten bakarsanız daha detaylı bilgiye ulaşırsınız
Guldenn Aleyna6161 hangi doktora gidiyorsun fiyat içinde neler dahil bende gümüşhanede yaşıyorum burda özel yok devlet kötü trabzonda doğum düşünüyorum
Aleyna6161 Guldenn ufuk yılmaza gidiyorum doğum fiyatları yazdıklarım değişkenlik gösterir göstermez orasını bilemiyorum muayene ücreti 125 TL ufuk beyin.. normal doğum 1 gece yatış 1500 sezeryan 2 gece yarış 1750 ama bu ay fiyatlar artacak sanırım
DemetVolkanKaraam 94duygu canim bende 39 haftaligim 38 inci haftamda donmemis ama donebilir dedi doktor icim hic rahat degil insallah doner seninki net nezaman anlasildi
mermer Meli Ankaradayım ben , Özel keçiören hastanesine gidiyorum. Normal doğum 2.000 lira Sezaryan 3.000 lira. Bunun dışında bebeğin 1 yaşına kadarki kontrolleri ücretsiz.
Seliminbusrasi Selenaycesur ben ugur beye sordum 1700 dedi ama mesai saatleri için diger durumalr ekstra dedi o yuzden bende grand medicale gectim