Ddmyvz Gamzelimseyma dışardan derken :) sgk ile anlaşmalı biz ondan faydalanıyoruz normal doğum 3500 sezaryan 4000 🤗
Gamzelimseyma Ddmyvz dışardan derken: ben özel bir kliniğe gidiyorum doktorum istediğin hastaneye gelebilirim demişti bende jimeri tercih edersem dışardan gelen birey olarak ne kadar ücret öderim onu merak ettiğim için sordum canım...
Hfzanne Mervezngn ilk gebeliğimdeki doktorumu bulana kadar yüzyıla gittim normal 1500 sezaryen 2000 di 😊 ilk doğumumu orda yapmıştım memnundum iki buçuk sene önce
Mervezngn Hfzanne 2 sene önce öyleyse şimdi 2000 2500 olmuştur 😄 haftasonu icin ek ücret istemişlermiydi bide mesai dışı Doğumda ek ücret
Gamzeli Meli özel yedikule ermeni surp pirgiçe gidiyorum Normal :3.200 Zorunlu sezeryan :4.200 İsteğe bağlı sezeryan :4.700 (Ssk fiyatları bunlar tabi) 😊
Nursevindik Gamzeli bende oraya giriyorum ama bana iki ay önce normal Doğum 2 sezaryen 3 bin tl dediler zam mı geldi acaba siz ne zaman sordunuz 😱
mrvdrmz Aysldmr doktorlarının hepsi cok cok iyiler Sizin için Erkek sorun olmazsa murat öztürk diye bir doktor var onu cok methediyorlar ama aşırı yoğun bir de Dilek acar var onu da cok duymuştum ben ona gidiyorum 9 aydır ve cok memnunum tatlı dilli cana yakın bir doktor 🙏😊
Ddmyvz Busrayildiz yok canım o kadar da değil 😁 hamileliğimin başında pembe maviye gidiyordum orda normal sezeryan farketmeksizin 5500 tl
SenarSaklDemirkap ArzuztrkSavran burcu betül dimi başka bir postta görmüştüm ilgili ve güler yüzlü diye hastahane nasıl,ebeler nasıl ilgileri bide muayne ücreti doğum ücretini biliyormusunuz??çok sordum ama bende düşünüyorum kendisine gitmeyi de ondan
Deletedmom206 Sinemuhammed anlamadim her doktorun fiyatımı farkli acaba banada 1.650 tl dendi muayene ücretiniz nedir acaba
ferideee Bahçeşehirdeki liv hospital hastanesine doğum ücreti sorduk bugün normal 5000 sezaryan 6000 mesai dışında kendı dr ilakı istersen 1000 lira
Bsrgrss ferideee merhaba bende bahçeşehir Liv’e gidiyorum. Doktorunuz kim acaba ? Fiyat güncel mi bende doğumumu orada yapacağım 🙈
Milkandhoney mrvdrmz aa çok sevindim buna.bende oraya başladım ilk defa salı gunu gidicem dilek hanıma.fiyat bilginiz var mı peki fptofrafcı için
mrvdrmz Milkandhoney dilek hanım iyi bir doktor tavsiye ederim👍Fotografcısıyla görüştüm fiyat biligisi için 1 tane paket var 450 tl (albüm yapmıyor)bir tane var 650 tl albüm yapıyor ben uygun bulmadığım için istemedim
Zeyneplemehmet Ddmyvz doktorumun anlasmalı oldugu hastaneler belli olunca en uygunu cekirge doruk aralarında ve yeni dogan ünitesi olunca ikiz bide gözden çıkardım oyuzden 😂
Pnrbltn Ben doktor arıyorum İstanbul Eyüp’te oturuyorum ilk hamileliğim düşük oldu şimdi iyi bir doktor arıyorum öneriniz varmı