Meli Merhaba kızlar💁♀️ Gittiğiniz hastanelerin doğum ücretleri neler ? Ben medicana hastanesine gidiyorum henüz sormadım ücretini yarın sorcağım inş.
Seliminbusrasi Ben manisadayim. Gediz tipta doktor mesai saatlerinde 1700 demisti normal yada sezeryan fark etmiyo die. Ama gece haftasonu ekstra para . Simdi grandmedical hastanesine gidiyorum 900tl ekstra haftasonu farki var 300tl kadar. Dier hastanelerde nekadar bilemicem.
Hilalcelep Seliminbusrasi grandmedical de doktoruna göre fiyat değişiyor yasemin hanım 2 ile 2500 arasıymış
SultanElmasDemirel Avcılar Anadolu da Özcan Karademir’e gidiyorum. Doktoru çok övmüşlerdi gerçekten de hakediyor bunu. Çok kaliteli bi doktor. Dogum ücreti normal 1300 Sezeryan 1500 dediler. Doktor ekstra zamanda gelirse ücret talep etmiyoruz dedi hastane. Ama doktorun gelip gelmemesi de doktora kalmış bir durum dediler. Benim doktorum gelecekmiş konustum tavsiye ediyorum :)
94duygu SultanElmasDemirel canım bende aynı hastaneye gidiyorum aynı doktor özcan bey bende çok memnunum ne zaman doğumun
zuura SultanElmasDemirel aaaa ben şok🤤🤤🤤 bende o hastaneye gidiyorum doktorum hakan bey , mesai saatleri disinda dogum olursa gelir misiniz dedim gelirsem 1000 tl ekstra çıkar dedi. peki bir sey daha soracagim: doktorunuz normal dogum endeksli mi yoksa sezeryan endeksli mi gidiyor??
Fatma031323 SultanElmasDemirel merhaba canım bende uğraş şahin'e gidiyorum ,Özcan beye gebe kalmadan önce gitmiştim çok ilgiliydi gerçekten . Tum takiplerimi Uğraş dr'mda çok iyi memnunum allah bagislasin bebegini insaallh normal dogumla gelir bebişin hayirlisiyla🤗
Mervesonsuz mrvdrmz doktor tercihinizi kimden yana kullandınız acaba bende oraya gitmek istiyorum doktorlar hakkında hiç bir bilgim yok
Esraodaci istanbulluanne canım seninki uygun geldi bana Ben bezmialem vakıf üniversitesine gidiyorum ve normal doğum 2500 sezeryan 3000🤨
istanbulluanne Ddmyvz Ovv 😀 diğerleri bayağı iyiyms ama ya keske burda da 1500 olsa yani ayni işlem değil mi nasl bu kdar farkli olabiliyor cok ilginç
Zeyneplemehmet Ddmyvz ay evet bize de doktorumuzun soledigi hastaneler arasında çekirge doruk karar verdim bnde 3000 ama sezeryan normal aynı gark etmio dedi doktorumuz bursa neden bu kadar pahalı acaba ya🙈
Furkan35 PinarAli10 acaba neden artacak? Benim de İzmir medicalpark o da artar mı ki? Muayene ücreti arttı fakat Doğum ücretini bilmiyorum
deletedmom6295 istanbulluanne kuş konduruyorlar bu pahalı yerler sanırım 😀 jimerdr 3500 e yaptırdığım bir ameliyatın aynısını bandırmada 800 e yaptırdım deli fark var arada
Dilekagrgn Bernaaa doğum yaptınızmı bende o hastanede doğum yapmayı planlıyorum hastanenin hastası değilim dışarıdan gelicem kendi doktorumla acaba daha detayli bilginiz varmı hastane konusunda? Doktorum bana bırakıyor hangi hastane istiyorsam gelicek
sare55 samsun buyuk anadolu ciftlik. indirimli kartla. 1250 sezeryan. 1250 normal. ozel oda geceligi 120. agrisiz normal dogum 1500
Nihannn sare55 oda süslemesi çocuğun testleri falan dahil mi ? Ya da neler vardı diyim😊 önerir misin??
DemetVolkanKaraam 94duygu canim bende 39 haftaligim 38 inci haftamda donmemis ama donebilir dedi doktor icim hic rahat degil insallah doner seninki net nezaman anlasildi
Sumeyyeuludag Ankara koru doğum paketi 3 bin tlye almıştım. 16. haftamda. 8 muayene tahliller doğum 2 gece yatış Doğumdan sonra kardiyoloji psikiyatri ve diyetisyen bölümlerine de 1 muayene hakkı. Şimdi paketin fiyatı artmış da olsa olsa 3.500 olmuştur
Mnepkdmr Sumeyyeuludag bnde koru dusunuyrm birinci dogumumuda orda yaptim smdide alti haftalik hmileyim:)
Edanurusta Sumeyyeuludag bu tarz paketler her hastanede var mı acaba ☺️ Bizim mi sormamız gerek veya bize söylerler mi
Seliminbusrasi Hilalcelep artik grand medicalin doktoru degil ama kendine ozel muayene açmış. Simdi grand medicalde cemile hanim var
BaharGkmenYaln Hilalcelep Yasemin Hanım özel muayene olduğu için farklı 2250 tl. Ama Grandmedical in diğer doktorları 1100 tl en azından bana böyle söylendi :)