Betul3425 Sema99 hangi doktora gidiyosunuz kadın doğumda ? Bende detaylı ultrason için kadın doğuma randevu almak istiyorum ama hangi doktora alsam bilemedim 😞
Mucizelerim Betul3425 detaylı ultrasonu perinatoloji bölümü yapıyor riskli gebelikleri olanlara bakılıyor. Eger sıkıntınız yoksa bakmıyorlar detaylı bilğiniz olsun
Sema99 Betul3425 ben gebelik 3 gidiyordum ama gebeliğim riskli olunca perinatoliji 1 e gidiyorum ışıl hanıma
Betul3425 Mucizelerim bi sıkıntım yok. Normal kadın doğuma randevu alsam detaylı ultrasona gün vermiyolar mı ki 🤷🏻♀️
Betul3425 Sema99 geçmiş olsun. Ben normalde özele gidiyorum ama detaylı için kanuniyi düşündüm normal kadın doğuma randevu alsam bana detaylı için randevu vermezler mi acaba?
Mucizelerim Betul3425 dedigim gibi yalnızca riskli olanlara yapılıyor detaylı. İstersen hastaneyi arayıp bilği alabilirsin canım
Sumeyyye Sema99 anladığım kadarıyla normal kadın doğumdan randevu alıcam doktor bana kağıt vericek o tarihte kağıtla gidip direk kayıt açtırcam dimi. Bide haftamdan önce mi gitmeliyim aceba yer yok felan derlermi yoksa 20. Haftadan sonramı gideyim sizce
Sema99 Sumeyyye kadın doğum doktorun ne zaman git dediyse git randevu tarihi al ama elinde gebelik izlem takip kağıtların olsun kadın Doğum yazıyor perinatoliji gitmen gerektiğini sendr gidip söylüyorsun
Busra-Bulut Mucizelerim merhaba bende 25 Mart a 3 aydan büyük gebelik için randevu aldım dopler çektirmek için doğru mı aldım siz Dopler çektirdiniz mi Kanuni hastanesinden doktor randevusu ile mi çektiriliyor yoksa başka şekilde mi ?