Sfnur Mudi Ali Kemal kadın doğum Hastanesi’nde emel ozturkte gidiyorum çokda memenunum ayda bir randevu olduğu için sıra almakta sıkıntı çekmiyorum ama randevular sikilasinca zor alırım gibi geliyor
duygulilom Mudi Bende necmettin erbakan tıp fakültesine gidiyorum doktor hasan energin çok kalabalık oluyor ama güzel bi doktor
Bilge42 Ben konyadayim devletten sıra gelmiyor ki anacim randevu alamıyorum mecburen özel büyükşehire Hacer yavsana gidiyorum doğuma da oraya gidecegim
Betuledem Bilge42 @belisslinaa merhaba, büyükşehir hastanesinden memnun musunuz? Ben de yorumlarda Aişe gönenç i duyuyorum, şu an il dışındayım ama doğum konyada olacak. Hastane şartları iyi mi acaba
ceylan_oztrk symaa43 bende ona gitimde genç bı doktor heralde yanlış hatırlamıyorsam şimdi sıra alamıyorym çok iyi bir doktordu
_Elifffffff_ Ozzge19 bende nil hanıma gidiyorum ilk kızımda da ona gitmiştim şimdide ona gidiyorum aynı aşırı memnunum com güler yüzlü bir bayan 😍
Kadercisi Medova Fuat demir ile devam ediyoruz bizde oldukça memnunuz … Devlette geçtim ki kadın doğumu ilaç yazdırmak için dahiliyeye sıra alamamistim mecbur onun içinde özele gitmiştim birkaç ay önce 🙄
Mesutnur15 Ali belviranli 15 temmuza devlet hastanesine gidiyorum emel öztürk cok memnunum bi sekilde alıyorum randevuyu zor ewet ama özellerde cok uçuk fiyatlar
Sfnur Mesutnur15 birşey sorabilirmiyim bende emel hanıma gidiyorum çokta memenumum kendisinden Ali Kemal de detaylı ulturasyon yapiyolarmii acaba randevumu ona göre alayım
Bilge42 Betuledem ben çok memnunum benim doktorum da Hacer yavşan mükemmel bı doktor ilgisi alakası güler yüzü çok detaylı inceliyor bilgilendiriyor bebeğin her ölçümünü yapıyor her kontrolde üstüne doktor tanımam
Betuledem Bilge42 çok teşekkürler. Sanırım hastanede bulunan doktorlardan herkes memnun, genel olarak olumsuz hiç yorum okumadım, inşallah bana da kısmet olurlar
485269 Sfnur yapıyolar canım. Ben orda yaptırdım. Ama her devlet hastanesi gibi kısa 5-10 dk da bitiyor.