Yagmurr34 yagizinannesii ben 3 aylikken almaya basladim bi hafta aldiktan sonra kullanmaya basladim suan 37 haftdayim hic bi sorun olmadi
Beriliko17 Bende hamileyken yazıldim ehliyete yazılıya da direksiyonuda ilk seferde geçtim .çok strest yapmazsanız sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama ilk iki derste arabaya alışana kadar o koltuğa binene kadar çok heyecan oluyor ama kısa sürede atılıyor 💕
yagizinannesii Beriliko17 bende aksine aşırı rahattım hiç heyecan stres yoktu. 😂 sadece sınavda biraz kasıldım. Ama oda problem yaratmadı
Minicikkiz yagizinannesii bende yazilicam insallh. Bir sorun olacağını sanmıyorum. 😊 Hocalarımız iyi olsunda her türlü moralimiz yerinde olur.
Rana-10 yagizinannesii ben aldım 6 -7 hafta arası hamileydim bir hafta boyunca direksiyon eğitimim oldu sürdüm günlük 2 saat ve 2 ay öncesinde de bi kürtajım olmuştu bende ilkin endişe ettim ama çok şükür bişey olmadı şuan 14+2yiz
MomHero2 yagizinannesii ben henüz direksiyon aşamasına geçemedim ama ablam da hamileyken aldı ehliyetini sakin olduktan sonra bebeğiniz size güç verecektir 🌸