mlkkk 1bebeklianne kullanıcı adı nick gibi yani bi insana verilmesi pek hoş gelmiyor ada neyse de yeşil hoş değil ama sizin içinize sinecekse 😊
Busra0710 1bebeklianne fikrinize saygım var, ama ilk okuduğumda hiç bebek ismi zannetmedim. Yeşil ada film ismi gibi 🤔 pek şey yapamadım canım, mavi ismi güzel moda ama yeşil olmamış gibi
Busra0710 1bebeklianne bebek senin canım, tabi ki istediğini koyabilirsin. Neden olmasın haklısjn 😇 sadece fikrimizi sormuştun o açıdan söylemiştim, yoksa saygım sonsuz
Mom041 1bebeklianne yeşil güzel isim bence sizin için bi anlamı varsa güzel şeyleri çağrıştırıyorsa neden olmasın. Ama ada yeşil olabilir. Benim de yosun diye bi arkadaşım vardı o aklıma geldi nedense 🤭
Portakalgeliyor 1bebeklianne renk ismi olucaksa illa mavi var lila var en azından birçok bebek bu isme sahip artık garipsenmiyor .. yeşil banada bi abest geldi 🙏🏻
Abcxyz Pembe var, mavi var, lila var. Eee kadin neden yesil koyamasin ki mavi, lila alisildik demissiniz ilk koyuldugunda onlarda alisilmadikti yesile de zamanla alisiriz koy bacim icinden ne geciyosa 💁🏻♀️
Portakalgeliyor Abcxyz 😂😂 koymasın mı dedik kim ne isterse koyar canım 😂😂 fikir sormuş söyledik sen nasıl belirtiyosan bende belirttim tamam sakin 😘