casminnss etiketleri kesiyorum cnm hep ya 😂😂ama kumaş türüne bakarsan yazıyordur kesin bende bakıyım aldıgımı bukursam link yollayım sana

casminnss lcwdan kalın olanı aldım doğurdum hala giyiyorum 7 ay oldu doğuralı 😬

casminnss canım LCW sitesinde filtreleyerek baktın mı hiç kumaş kalınlığı var ince orta kalınlıkta ve kalın belki aradığını bulursun o şekilde

casminnss ben LCW den almıştım onlar birkaç çeşit diğer mağazalarına da bakın istersenkz benim aldığım model çok güzel 2 tane almıştım baya kaliteli duruyor gunlukte kullandım düğüne de gittim . Hatta pantalon da.almistim. 34 cu haftadayim ama hiç gymedim pantalonu taytlarla geçiyorum ☺️

casminnss Trendyoldan akdağ sportswear markalı taytı aldım çok memnun kaldım.Dikişsiz ve çok güzel sarıyor bakabilirsiniz

Betuledem linke tıklayınca açıldı yorumları okudum beğendim aldım 😅 ama L bitmiş xl aldım inşallah büyük gelmez . Ben karnımı sıkınca rahatsız oluyorum inşallah güzel olur ☺️

casminnss oysho dan aldım ben 8 aydır giyiyorum hiç bişey olmadı ve iç falan göstermiyor lcw den de aldım onu evde giyiyorum iç gösteriyor.

casminnss trendyoldan akdağ sportswear diye bir markadan siyah ve lacivertini aldım. Üstümden çıkarmıyorum çok güzel sarıyor, ince gösteriyor ve herhangi bir yıpranma da olmadı 2 aydır hergün giymeme rağmen

Bgmaybke eski bedeninize göre mi aldınız. Beden olayları Cook kafamı karıştırıyor da ☺️

casminnss penti’nin hamile taytı baya iyi bence. Bedenini alırken hamileyim diye bi büyük almayın kalıbı bol gibi geldi bana, eğer alırsanız

Nlfrylmz eski bedenimden bir beden büyük aldım gayet rahat şekilde hala giyiyorum şimdi 37+4 deyim hamileliğin sonuna kadar giyerim

casminnss merhaba defacto öneririm. Lcw ye baktığımda kumaşlarını hiç beğenmemiştim. Defactodan hem kalın hem ince aldım 2 aydır giyiyorum taş gibi