Hamile taytı önerisi lütfen 🤓
casminnss etiketleri kesiyorum cnm hep ya 😂😂ama kumaş türüne bakarsan yazıyordur kesin bende bakıyım aldıgımı bukursam link yollayım sana
casminnss lcwdan kalın olanı aldım doğurdum hala giyiyorum 7 ay oldu doğuralı 😬
casminnss baktın filtre kızmında kalınlık seçeneği var ince, orta kalın, kalın seçenekleri var. Benimki bel ayarlı büyük ihtimal bu
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/outlet/LC-WAIKIKI/kadin/Tayt/3593860/631850
casminnss canım LCW sitesinde filtreleyerek baktın mı hiç kumaş kalınlığı var ince orta kalınlıkta ve kalın belki aradığını bulursun o şekilde
casminnss ben LCW den almıştım onlar birkaç çeşit diğer mağazalarına da bakın istersenkz benim aldığım model çok güzel 2 tane almıştım baya kaliteli duruyor gunlukte kullandım düğüne de gittim . Hatta pantalon da.almistim. 34 cu haftadayim ama hiç gymedim pantalonu taytlarla geçiyorum ☺️
casminnss Trendyoldan akdağ sportswear markalı taytı aldım çok memnun kaldım.Dikişsiz ve çok güzel sarıyor bakabilirsiniz
mercimeginanne teşekkür ederiiiiim 🎀
Wonderwoman teşekkürler
whitedream bakmamıştım o şekilde öyle bakayım teşekkür ederim 🤗
aysegull23 bakacağım teşekkürler 🎀
Betuledem linke tıklayınca açıldı yorumları okudum beğendim aldım 😅 ama L bitmiş xl aldım inşallah büyük gelmez . Ben karnımı sıkınca rahatsız oluyorum inşallah güzel olur ☺️
casminnss oysho dan aldım ben 8 aydır giyiyorum hiç bişey olmadı ve iç falan göstermiyor lcw den de aldım onu evde giyiyorum iç gösteriyor.
Calzedon dan aldım.Çok memnunum
Catmom teşekkürler 🎀