Aysunduruu Yesimozdal acile gittim canım bebegin suyu fazla dedi şekerin varsa oda yapar dedi ne yapicam bilemiyorum bakıyorum ne yesem diye şekeri olanlarada hersey yasak yasak
Yesimozdal Aysunduruu Canım 24.haftada şeker yüklemesi yaptır ihmal etme eğer şeker varsa ona göre hareket edersin.
Yesimozdal BhrDnmz Bende daha çok sırt üstü yattığım zaman hissediyorum çok böyle hareketli olacakta anca öyle yan yattığım zaman hissediyorum
Aysunduruu Yesimozdal bu cuma yapılacak bakalım inşallah cok çıkmaz ya yoksa insülin başlayabilirler miş
Rat Aysunduruu benimde o haftada sağ kaşığımda ağrım oldu fakat geçmeyen saatlerce süren bir ağrıydı hatta 2 gün sürdü dayanamayıp hastaneye gittim. Böbrek taşı düşürmüşüm ve idrar kanalımı tıkamış üzerine idrar yolu enfeksiyonuda oldum. Şimdi hem üroluhem kadın doğum aynı anda bakıyor. Birazda böbreğimde genişleme olmuş. Yani ağrınız dayanamayacak kadar canınızı yakıyorsa ve uzun süre geçmiyorsa doktora gitmenizi öneririm. Ama geçici birşey ise yattığınızda geçen bir ağrı ise endişe etmeyin. Çok geçmiş olsun. Dilerim ki normal kasık ağrılarından biridir.
Anne_adayi33 Aynı durum bende de var 23+4 günlüğüm. Bazen sol kasığımda ağrı oluyor hatta adım atınca belime de vuruyor ağrısı ama geçiyor, pazartesi kontrolüm var söyleyeceğim doktora bakalım ne diyecek.
Yesimozdal Aysunduruu Bildiğim kadarıyla çok yüksek çıkarsa insülün başlanıyor hemen başlamıyorlar birde diyet uyguladıktan sonra düşme olmazsa insülin başlanıyor