Aysunduruu 23 haftalik yada 24 haftalik hamileyim simdi kasiklarimda sızı ve ağrı var normal mi bu durumlar acaba
Yesimozdal Aysunduruu 24 haftalık hamileyim bende o şekilde ağrı olmuyor ama bebek hareketlerinden kaynaklı ağrın olabilir birde enfeksiyon varsa ondan da olabilir hiç idrar tahlili yaptırdın mı
naz32 Aysunduruu merhaba benim de agri oluyordu doktorum magnezyum verdi geçti doktorunuza söyleyin magnezyum eksikliğinden olabiliyor
Aysunduruu Yesimozdal yok yaptirmadim simdi oluyor zaten bebek hareketleri sanki sertlikte var aşağıda baskı mi yaptı noldu yaa bir oraya gidiyor bi bu tarafa acaba hareketler den mi
Sevdae Yesimozdal sürekli hissediyomusun bebeği canım düzenli mi hareketleri ben uzanınca elimi koyunca çok nadir hissediyorum
Yesimozdal Aysunduruu Olabilir ama kafana çok takılıyorsa uzandığın zaman geçmiyorsa bir acile git derim dayanamayacak kadarsa sertleşme olur bende de oluyor
Aysunduruu Yesimozdal acile gittim canım bebegin suyu fazla dedi şekerin varsa oda yapar dedi ne yapicam bilemiyorum bakıyorum ne yesem diye şekeri olanlarada hersey yasak yasak
Yesimozdal Aysunduruu Eğer gidersen idrar tahlili de ver belki enfeksiyon da olabilir ihmal etme 🤲 Geçmiş olsun
Nucser Valla bende oluyor bazeen sol bazen sağ şu aralar çoğunluk sağ doktor bebek büyüdüğü için diyor yani genelde bu haftalarda kasık ağrıları normal diye okumuştum ben herkesn bünyesi farklı hiç ağrısız geçirende var benim gibi olan da
Aysunduruu LETHE aklimda teşekkürler yukarlarda sertleşme olunca sorun yok ama aşağıda olunca kasiklara vuruyor
Yesimozdal Sevdae Hareket ediyordur ama sen hissetmeye bilirsin çikolata ye bir kaç dilim soluna uzan o şekilde daha rahat hissedersin