YaseminBatrk Esmamoms ya dimi aptal gibi bekliyoruz . Hayır aramasam haber veren yok uygulamada hala sipariş alındı diyor madem böyle bir şey var ordan mail atın ne biletim bir şey yazın zaten sadakat merkezine ulaşmak imkansız uyuz oldum tüm gün
YaseminBatrk Aygul01 Bir şeyi indirimli almak varken neden pahalı alayım 🙄 aynı ürünü gidip de valla pahalı alamam giderim arta kalan parayı başka bir ihtiyacımı alırım .
Aygul01 YaseminBatrk öyle ama indirimli olan stok cok çabuk bitiyor ben simdi nerde bulacam dediğiniz icin deidm. Hangi islak mendildi? Ne kadardı?
YaseminBatrk Busra0710 AA hiç haberim yok . Şimdi Carrefour da da indirim varmış rast gele gördüm hemen siparişimi verdim teşekküre derim 🥰❤️
Bsmlh YaseminBatrk yeni daha 3 gün oldu bu parlak kamuflaj gibi şuan moda ya çok beğeniyordum banada inmiş gold desenlisi aldım
YaseminBatrk Eczmery123 ayyy 25 ürün ve ayrı ayrı mı 🙄 offf tam rezalet tek fatura tek kargo olur tabi trendyol musun Kİ sen ayrı yerlerden mi gönderiliyor of ne saçma
YaseminBatrk Aygul01 uni baby yenidoğan pamuk mendil var ya sarı olan o . Her zamana kolay kolay indirim olan ürün değil . Neyseki çok üzülmüş olmalıyım Kİ Carrefour da indirim gördüm şans eseri hemen sipariş verdim hemde daha uyguna 😅
YaseminBatrk Aygul01 şimdi 10 tanesi 46₺ aldım tanesi 4.6₺ gelmiş oluyor ebebekte ki 5₺ geliyordu yanılmıyorsam ya da 5 küsür .
YaseminBatrk isimsizbiranne bende geçen gün başla sipariş verdim bir günde kargo diye bir firma getirdi siparişi ilk defa duydum o firmayı
Krizantem_ isimsizbiranne Hicbir kargo şirketi zaten apartman kapısına kadar çıkmıyor ben söylüyorum asansöre bırakıyorlar. E bebek yada ups kargo ile alakalı değil yani. Ama bana gelen ups kargo personeli kapiya kadar teslim etmişti.