blueberyy00 Kzbnsngl 7+5 2 kilo 🙄🙄umarım sadece adet olamamanın verdiği şilkinliktir şimdiden böyle olursa düşünemiyorum çok şükür bulantım olmuyor o yönden şanslıyım yiyebiliyorum ama işte
karabc 34deyim 9 kilo aldım ebe çok alanlar hızlı veriyor az alanların vücuda yerleşiyor biraz zor gidicek kendinizi sıkmayın dedi ben okadar uğraştım vallahi fena oldum bilsem yerdim😅😅😅
Soe karabc saçmalamış bence. Ne kadar az alırsak vermesi o kadar kolay olur diye düşünüyorum. Emziriyoruz diye de tıkcaklar ağzımıza zaten 🤣
Sabisskalay 23 haftayım 7 kilo gibi bir kilo alımım oldu 😊 az kilo alanları görünce yavaşlamasın diye kendime not veriyorum😊🙈
Soe Kzbnsngl 19+4 ben de 3 kg aldım. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum dikkat ediyorum ama nerdeyse 0 hareket :(
Pinaralper Kzbnsngl 20. Haftamdayım 3,5 kg aldım benım ıcın çok😔 arada 2 kılo vermıstım gerı aldım aslında vermesem 5.5 kg almıs olcaktım çok fena gıdıyorum dayanamıyorum da yemeye😂
karabc Soe ya ideal kilonuzla kaldıysanız kırılma zorlaşıyor ideale yaklaştıkça ya o anlamda dedi birde cidden bende ödem olmadı löp et çok alanların 20 kg aldıysa 10nu ödem 😅
Kzbnsngl Arkadaşlar nerdeyse hergün tartılıyorum şunu fark ettim ne kadar yesende yürüyüş yapınca kilo yapmıyor yaramıyor yani illaki çocuk gelisiyodur alıcağını alıyordur yemenizden kesmeyin..
Sfnur Kzbnsngl yürüyüşün etkisini girdiyseniz ben bu hafta üç gün yürüdüm ama haftya inşallah hergun yürümeye caliscam çok yiyorum
Zynp16askn vasili21 ben diyabet hastasıyım ne kadar çok istesem de yiyemiyorum. Hem ilaç kullanıyorum hemde diyet yapmak zorunda kalıyorum. 60 kilo ile hamile kaldım. 55 a düştüm daha yeni yarım kilo alabildim. Ben sadece yeteri kadar yiyip protein alarak beslemiyorum.
maviyasemin 10.haftadayız 7 kilo verdim :) böyle bi bulantı ve istifar yok :) şimdi aldığım zaman hamile kaldığım kilonun üstüne mi saysam verdiğim kilonun mu bilemiyorum :)