Birgul Kzbnsngl ayy gerçekten miii ben en son 25. Haftada gitmiştim 66 kiloydum 10 kilo aldım 😢 askında hareketsiz de değilim yani ama çok aldım maalesef 🙄
Portakalgeliyor Kzbnsngl 16 ama bir alıyom bir veriyom anlamadım 😂😂 ama en yüksek 59 oldum en düşük 54 😂😂😂 haftaya çağırdı cinsiyeti göremeyince bakıcam bi kaç kilı almışım 😂😂😜😜
Elf-Brcntrk MeliSeliMelih Valla ben de öyle yani aşırı yemiyorum hatta hareketliyim de ama aldim önceden kilo alamazdım simdi ne yesem yariyor neyse diyorum Allah tan zayıf hamile kaldım 😀
sedaaammc Ysmn01 sen yine iyi ikizlerde 15 kg almışsın ben kızımda 18 kilo almıştım tam kiloları verdim eski kiloma geri döndüm yine hamile kaldım 57′yle başladım umarım bu defa 70leri görmem :)
T_M Ysmn01 benimde ikiz 28 hafta 30 kilo aldım bir bukadar daha alırmışım fazlada bişey yemiyorum aslında
sacmalamakizim Kzbnsngl Bugün özele gittim 56 kiloyla hamile kaldım 67 kilo ciktim doktorda dikkat et dedi 75′den yukari cikarsan eğer normal doğum zor olur dedi saglikli beslen dedi bebeğim için dikkat edicem artık 🌸
idiloska Kzbnsngl 22.hafta 6 kilo evet fazla evet damacanaya benziyorum. Doktor fazla bulmadı ama ben burada az kilo alanları gördükçe kendimi darlamaya başladım. 🤦🏻♀️
Buse919221 34+2 12 kilo aldım. Ama arkadaşlar aldığınız kiloları birbirinizle kiyaslamamalisiniz. 45 kiloyla hamile kalanla 80 kiloyla hamile kalanin alması gereken kilo aynı değil 🌺