Kızlar ben kontrollerimi hem özelde hem devlette yapardım 40. Haftam dolunca dogumuda devlette düşündüğüm için kontrole oraya gittim bana direk suyun sınırda yatış yapıp doğumu başlatalım dedi. Ben bekleyelim doğum kendi başlasın dedim oda yok dedi. Bende isteksiz ama riske atmak istemedim kabul ettim. Neyse gittik yatış işlemleri falan derken alttan muayene ettiler 0 açıklık . Aldılar pasif odaya bağladılar nst ye alttan fitil verdiler her gelen giden alttan muayene etti aç susuz yataga bağlı yanına kimseyi almadılar 20 saat boyunca yattım sadece 2 cm açıklık oldu başkada ilerleme olmadı. Bende artık ailemle görüşmek istediğimi söyledim sağolsun insaflı bir ebe beni eşimle görüşturdu tabi ben kafayı yiyordum tek başıma saatlerce onlarda kapıda beni meraktan delirmislerdi. Eşime beni götür dedim kalmak istemiyorum daha fazla çünkü artık nefes alıp vermeye mecalim yoktu. Ebeye söyledik doktor gelsin imza atıp çıkarsın dedi . Doktor 2 3 saat sonra geldi ben gitmek istediğimi söyledim bana sadece kendinin ve bebeğinin ölümünü göze alıyorsa imza atıp gitsin dedi. Onun dışında asla muayene falan da etmedi beni öncesinde de. İmzayı atıp çıktık özelde ki doktoruma gidip doğumu yapmayı düşünüyordum kendisi çok merhametli iyi bir doktor maddi imkanlardan ötürü zaten devlet de doğum yapmaya karar vermiştik yoksa en çok istediğim o doktorda doğum yapmaktı . artık ne gerekiyorsa borç harç onda doğumu yaparım diye düşündüm gittik hastaneye ama şansa ki o doktorum da izne ayrılmış salı gününe kadar. Başka doktora giriş açtık oda hastaları fazla diye girişi iptal etti şimdi mecbur eve geldik. Sancım yok ama o kadar alttan muayene ettikleri için kanlı akıntım var ve sadece alttan ağrılarım . Şimdi napacagim bilmiyorum. Ayrıca bu zaman kadar asla suyun sınırda gibi bir şey söz konusu değildi.