Ftmasanli Eslinasare kaşar peynir tostla ama. Bide muz günde 2tane en az güzel kilo aldırır diye düşünüyorum
Sahnur Ftmasanli hergün bi tane de yiyordum aslında ama 😑neden az kilo alıyo anlamadım ama 2 yiyeceğim artık 😍
Sahnur Eslinasare inşallah yarın başlıyorum daha dikkatli olmaya 🤓portakalı da suyunu iciyodum ama sanırım yemek daha faydalı
Eslinasare Sahnur portakalı posası ile yiyorum kaşarı sadede tüketiyorum :) birde şöyle bir şey var biz ne yiyersek yiyelim Rabbimin onu beslemesi lazım can kuş canını sıkma sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil:)
Ftmasanli Sahnur genetik olduğu da söyleniyor burda önemli olan sağlığı kilo doğduktan sonra da alır ama muz ve kaşarlı tostu favoriniz yapın kuruyemişler meyveler ayırtetmeden aralarda mutlaka tüketin
Sahnur Eslinasare bende öyle yemeye başlayayım inşallah biraz tombul olur hayırlısıyla 😄sağlıklı olsunlar da haklısıniz Rabbim huzurla kucağımıza almayi nasip eylesin küçük kuzulari🤗🤗🤗
Sahnur Eslinasare bende öyle yemeye başlayayım inşallah biraz tombul olur hayırlısıyla 😄sağlıklı olsunlar da haklısıniz Rabbim huzurla kucağımıza almayi nasip eylesin küçük kuzulari😇
Ftmasanli Sahnur canınızın istediğini yiyin zorla yemeyin biz faydalı şeyler yicez ki onlarda faydalansın 🙃