Zeynep3535 Cansum1 Tamam canım çünkü bende joie park yatağını almayı düşünüyorum 🤗 içine yatak olarak neyi tercih ettiniz ?
Cansum1 Zeynep3535 bnm iç yatak ölçüm 65.95 vardı denilen yaylı yatak sipariş ettim fiyatı 105 tl yarı ortopedik
Marpling Selmapiskin canım bende park yatsk alıcam arastırmalar sonucunda joşde karar kıldık.siyah beyaz olanı var görsel olarak da çok beğendim
Ferzanberaa Selmapiskin Ben hem ebebek e hemde civile baktım. İçime en sinen baby2go 8109 modelinin yeşili oldu. Diğerlerine göre daha sağlam bir yapısı olduğunu düşüyorum. Kumaşı da gayet güzel. Fiyat olarak diğerlerine göre daha hesaplı geldi bana. (599 tl)
Dorati Selmapiskin elele baby markasını aldım kendi sitesinde 500 n11den 380e aldım bence cok kalıteli
Asrinbaby Selmapiskin ben joie excurcion aldım e bebekten 800 tl ye. Ama icin de yok yok yani. Bi inceleyin bence su an 700 e dusmus gicik oldum 😣
Selmapiskin Asrinbaby evet benim baktığım o galiba youtube dan video da izledim tanıtım videosunu . Çok begendim %42 indirime girmiş sanırsam ona nasıl yatak aldınız ????
Asrinbaby Glmsr kesinlikle joie excurcion ben cok begendim sahsen. Ben aldığımda 800 du inmez daha da dediler 1200 'den 800 olmuş su an 700e düşmüş 😣😣 100 tl zarara soktular beni.
Cigdem91 Asrinbaby bende şimdi baktım güzele benziyor küçük birde beşik var galiba içinde beyaz aparatı değil mi ??
Asrinbaby Selmapiskin ben n11 den aldim içinde gelen yatağı baya ince çünkü . Organik sünger yazıyodu ondan aldım. Yayli almadım sünger daha sağlıklı dediler herkes bisey diyo ama ağır bisey alma yine de içine sonuçta tahta değil ya ondan.
Asrinbaby Cigdem91 evet hem alt açma var hemde ana kucağı gibi çıkıyor bebeği icin de sallayabilirsin yatağın üzerine de takılıyo çok kullanışlı yani.