Selmapiskin Kızlar bebeğime yatak olarak şimdilik part yatak almak istiyorum. Kullananlar ve benim gibi tercihini bu yönde yapacak olanlar bilgilerimizi paylaşalım. Hangi marka ? Vs. 🙏👶🏻
Emineslh Selmapiskin chipolino aldım krem rengi çok harika diğer park yataklar gibi rengarenk falan degil 60-120 ölçü tercih ettim tentesi var kenarına eşya koymak icin yerler var alt açma aparatı var ve sallayabiliyor
Seher7213 Selmapiskin mrb cnm bn 2.5 yil once almistim ilke bebeden cok memnun kaldim kizim 2.5 yasinda artik kucuk geliyor suan hamileyim bebisimdede kullanicam matkasi casual idi.beyaz renk en buyugu idi 70 x120 galiba
Cansum1 Selmapiskin joie cnm çok kaliteli kumaşı vs arkadasım da kullanıyor o çok memnun ben temmuz sonu kullancammm inş
Selmapiskin Cansum1 benim doğum da temmuz sonu işte yavaştan almak lazım dedik . Kayınvalidem alacak zaten bana beğenmek ve karar vermek kaldı da . En zoru da bu sanırım . Erkek bebek bekliyorum renk seçmek de kararsızım
Glmsr Bende e bebek de joie ve kraft marka beğendim onlardan birini almaya düşünüyorm 700 tl civarı fiyatları daha önce kullananlar hangisini tavsiye eder acaba
Arzuhyl Glmsr ben de joie kraft ve prego onun yataklarını düşünüyorum dediğiniz gibi fiyatları 700 civarı bunların ama park yataklara gore biraz pahalı o da kafami karıştırıyor gerek var mi bu kadarina diyorum kararsizim
Asrinbaby Glmsr kesinlikle joie excurcion ben cok begendim sahsen. Ben aldığımda 800 du inmez daha da dediler 1200 'den 800 olmuş su an 700e düşmüş 😣😣 100 tl zarara soktular beni.
Glmsr Arzuhyl aynen baby&plus markada mesela fiyatlar çok daha uygun internette de baya güzel yorumlar almış artk ya mağazada çalışanlara danışarak alıcaz ya da burda kullananların yorumlarına göre 😊
Arzuhyl Glmsr aynen aynilarina bakmisiz ☺ simdi de baby&plus un lux park yatağı var 450 lira ona da sıcak bakiyorum bilemiyorum
Selmapiskin Bende bayadır araştırıyorum . CİVİL in sitesinde indirimde olanlar var baktım kraft ve kanz indirimde şuanda
Emineslh Selmapiskin yani ben normal kanz mağazasından chipolino marka aldım 350tl e bebek civil bence 700tl verilcek kadar birşey değil sonucta mobilya değil en fazla 500tl verilebilir sonuçta kumaştan ve hafif birşey
Cansum1 Selmapiskin joie alın siyahı ya da grisi 750 fiyatı e bebekte gidin görün çok kaliteli ben keşfettim va baktım çok kalitesiz geldi bana kumaşı demirleri
Selmapiskin Cansum1 700 tl ye bi tane buldum acaba o mu ? Ayrıca sallama aparatı var beşik gibi çok da hoşuma gitti
Zeynep3535 Cansum1 Tamam canım çünkü bende joie park yatağını almayı düşünüyorum 🤗 içine yatak olarak neyi tercih ettiniz ?