seyma_nur Tuugcee İkili testi yapmadım, 10 haftalıkken doktorum bebeğin herşeyi belirgin sen 12 haftada gel cinsiyet tahmini yapıcam sana dedi, bende 4 Martta gidicem, 13 haftalık olmuş olacak inşallah gösterirde öğreniriz 😂
Tuugcee seyma_nur zaten bazı durumlarda yaptırmamak en iyisi hiç yoktan can sıkıyorlar erken bir tahmin geliyor desene 🤗😍
1Anne2Bebek1Kopek Tuugcee 12+1 ikili test yaptrdm olcmler iyi p. Tesi kan sonclarni alicam 2 hafta sonra cinsiyet soyliyim dedi ama erkek pipiyi gorduk esimle 🤭🤭 2. Bebegm ilkide erkek
Tuugcee 1Anne2Bebek1Kopek ben de şuan 12+1 im pazartesi kan sonucunu alıcam banada3 hafta sonra gel cinsiyeti söyleyeyim dedi ben ne olur ne olmaz diye 15nci haftaya aldım randevuyu belki kordon falandır eminmisiniz inş gönlünce olur 🤲
1Anne2Bebek1Kopek Tuugcee foto attim canim sana sence kiz olma ihrimali varmi😁 sanki direk belli degil mi? 15 ay lik bi oglusum daha var
Tuugcee 1Anne2Bebek1Kopek aaaa nasıl belli ilk defa bukadar net gördüm ❤️ Allah uzun ömürler versin sağlık versin inş tüm yavrulara 🤲 sanırım kız isterdin bir erkek evladın olduğu için ama Rabbim verdiyse vardır bir hayır 🌸❤️
Ays0 12+3de yapıldı testimiz o sırada kıza benziyor ama öbür ay aynı görüntü olursa kesin kız derim demişti. Sonuçlar 1 hafta sonra çıktı normal dedi çok şükür. Şuan 14+4 olduk heyecanla 16+3 olmayı bekliyorum hem bebişimi görmek hem de cinsiyeti öğrenmek için 🙈
1Anne2Bebek1Kopek Tuugcee ben en basindan beri erkek hissediyodum bi istegim yoktu ama diyodum kiz olursa onu da tadarm erkek olursa 2 erkek de daha ii anlasir gbi dusunuyyodum 🤭🤭 bakalim
Tuugcee 1Anne2Bebek1Kopek benim de yeğenlerimin ikisi erkek öyle güzel oluyor bir birlerine oyun arkadaşı oluyorlar rabbim hepimize gönlündekini sağlıkla verir inş 😘😘😘