iremgun Tuugcee tabi haftaya cumartesi gidince yazarım😊 inşallah sonuçlarımız da temiz gelir. Ense kalınlığı ve burun kemiği çok şükür güzel🤲
Tuugcee iremgun evet onlar benimde normal değerdi içimizi ferah tutup güzel düşünelim ben martın 19una kadar bekleyeceğim ozaman tam 15 oluyorum umarım görür ❤️☺️🤗
Linam6868 Tuugcee Rabbim gönlüme göre verdi canm kızım olsa da uzulmeyecektim ama 1 kızım var çok şükür birde oğlum olacak Rabbim herkesin gönlüne göre versin insaAllah Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin insaAllah 😍❣️
Tuugcee Linam6868 ne güzel dua etmişsin öyle inş canım benim Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerimizle doldurur inş isteyen herkese nasip olsun ve herkesin gönlünce olur inş 🤗🤲😍
iremgun Tuugcee sağlıklı olsun görmese de olur inanın doktor söylemese aklıma bile gelmemişti cinsiyeti. Yeter ki sağ salim vaktinde gelsinler inşallah 🤲 ense kalınlığı kaç çıkmıştı?
Saree1 Tuugcee ben 11+3 te öğrenmiştim cinsiyetini erkek çocukları daha erken zamanlarda belli olabiliyor 😊
Di62 OzgeAlya yok canım 3 ay içerisinde oluyorsun 16 hafta 4 ay diye biliyorum ben suan 14+1 deyim 99 günlük gebeyim
Tuugcee iremgun tabi orası apayrı bir durum zaten önce sağlık ama ben sürekli birşey almak istiyorum sürekli birşeyler bakıyorum cinsiyeti öğrenip ona göre yoğunlaşmak istiyorum 😂 valla rakam vs söylemedi her ikisi içinde normal değerde bir sıkıntı yok dedi
Tuugcee Saree1 ooo epey olmuş zaten ama nekaDar erken bir tahmin ve nekaDar doğru çok şanslısın gönlünüzce olur inş 🤗❤️
tazeanneew OzgeAlya 13 hafta 3 ay +1 hafta demek yani 4. Ayın içine giriyorsunuz ama doldurmamış oluyorsunuz yani bebeğiniz daha 3ay+ da oluyo 4 aylık değil henüz 🥰