Gulgok cansuyldz33 Ben tommee tippee markasının kolik bebekler için olan biberonundan aldım. Çok araştırdım ve gaz olmasını önlüyor. Ama umarım anne memesini emer de biberona gerek kalmaz
Sumc Tommee tippee bakmalısın canım. Kolik bebekler için öneriliyor. Set aldım içinden 2 emzik 4 biberon temizleme fırçadı 2 yedek baş çıktı 190₺ aldım çokta güzel gözüküyor. Tavsiye ederim bi incele istersen meme reddi yaşamamak için
teachervera cansuyldz33 bende Philips Avent düşünüyorum. Ama annem bebek seni emsin şimdiden pahalı alma seni emmez ise Avent al dedi. Bana da mantıklı geldi bugün bime gelenden aldım cam. Gayet de güzel
Kuzey61 cansuyldz33 canım cam camdır sonuçta evet ama avent göğüs yapısına yakın geniş ve daha yumuşak başlıklı yani başlığı sayesinde bebek daha rahat tutuyor ilk oğluma bende we aşmıştım ama tutmadı onu chico nun yine aventın benzer modelini önerdiler o zaman ondan aşmıştım tutmuştu
ArasMom34 cansuyldz33 nerdeyse bütün biberonlardan aldım oğlum aventi sevdi kolay kolay red etmiyorlar wee ucuda avente yakın diye duydum wee kullanmadım yorum yapamıcam
dz-a cansuyldz33 Canim plips avent kullanıyorum seti var 4 biberon temizleme fırçası ve emziğiyle birlikte ancak cam degil. Anne ğöysüne benzedigi icin asla meme reddi yaşamadım ve gaz yapmıyor. Bebeğim sarilik olmasin diye 3 gün mama verdik çok sukur olmamadida. 2 aylık kızım sütüm yetmemeye başladi aksamları veriyorum çok memnunum 🤗