Burcu_21 yüzde yüz değil tabikide çıkabiliyor bazen biri iyi biri biraz riskli yada kötü

Burcu_21 merhaba hiç bir bilgim yok üstte kalsın . İkili güzel geldiyse 4 luye neden gerek duyyldu

nurell Teşekür Ederim Benim 😊 benimde doktorum kafamı karıştırdı herşey iyi 4 tarama testim orta riskli çıktı

Burcu_21 korkma bazen çok riskli diyip sapasağlam soğan bebisler var Allah’ım sağlıklı shatli aklı yerinde hayırlı evlatlar versin bize 🙏🙏

nurell Amin İnşallah Rabbim Herkezin Kucağına Sağlıklı Evlat Nasip Etsin İnşallah

Sağlık inşallah temiz gelir sonuçlarınız.İlk yapmanız gereken her zaman içinizi rahat tutmak olsun. 🙏💐
          Benimde riskli çıkmış ama haberim yoktu?🥺🤣
          Söyle söyleyim: ilk bebeğim düşük oldu ve ben aynı dr.lar ile ilerledim. 28 haftaya kadar ilerledik aynı hastanede Perinatoloji dr. Vardı.
          2.Li tarama testimi olduk güzel dedi. Detaylıyı oldum oda güzel dedi.
          Doğum 🤰 zamanında dr. Yurtdışında olacağı için bende diğer doktoruma geçtim. 2 dr.um da görümcemin dr. Ve ilk bebeğimde oda görmüştü. Neyse gittik biz sonuçları önüne koydum ve bir anda ağızından bebekte down sendromu riski bar ama değerlendirme doktora bırakılmış. Eşimle benim o an basımdan kaynar sular idi nasıl yani hocam bize söylemediler ilk defa siz söylüyorsun Buda bir yanlışlık var, “ Kağıtta risk tablosunu ve dr. Ultrason ile değerlendirmesi” yazıyordu. Elim ayağıma dolaştı ayakta döndüm kaldım. Perinatoloji dr. Aramalıyız hemen dedim söylerdi bize dedim. Ultrason baktı her şey güzel, bana en çok güven veren. 1.dr çok iyi kadın doğum u olmadı. 2.Perinatoloji dr. Dünyanın bölüm başkanı Cihat Şen hocanın olması. Hocama güveniyorum demek ki ultrason ve normal kontrollerde sıkıntı görmemiş ki seni huzursuz etmek istememişler dedi. Bir köşemde kaldı mı ½ hafta kaldı ve sonra Allah sana emanet dedim ve hiç düşünmedim. Şuan kucağımda 45 günlük olduk ❤️
          Her şey doktorda bitiyor be hep ben söyleyimde ne olur olmaz kafasındalar. Risk her zaman var. Bu nurell

Burcu_21 canim benjmde 2li guzel 4 lu riskli cikti seni suan cok iyi anliyorum dha sonra nift yaptirdik sukur temiz detaylidada sorun yasamadik o testler tarama testi tani degil cok guven vermiyor

Burcu_21 ayrica akilli olan doktor bence 2li temizse ve bulgu gormuyosa 3lu ve 4 lu testi yapmiyo zaten akilli olan direk nift onerir bunlarin garanti olmadigini soler bu testlerin bence

_hasret- Teşekür Ederim Canım Bizde Yüzde 95 Yanıt veren test varmış 4 milyara biz yaptırmadık gerek duymadık ama çok korkuyorum nabcağımı bilmiyorum

_TuBaa_ Teşekür Ederim İşte benim ultrosyonum herşey normal bebeğin iyi dedi hep 2 ’li tarama temiz çıktı 4 lü tarama orta riskin var dedi maf olduk eşimle üzüldük yani para içinmi yapıyolar insanları böyle üzüyorlar anlamıyorum ve korkuyorum

_TuBaa_ Bebeğimiz Sağlıklımı doğdun denilen hiç bişey çıkmadı demi?

_TuBaa_ ben risk yok demedim sadce sonuçlar yaniltabiliyor dedim sen böyle bir deneyim yasamissin benim sevremdekilerde o şekilde down sedromli dediler bebeğine kocası istemedi kadın durektti doğuracam diye boşandılar şimdi çocukta hicbirsey yok herkesinki farklı evet doktorda çok onmli ve sana tercih hakkıda bırakıyorlar

Burcu_21 cok demis biz 2200yaptirdik amerikaya gitti hatta 10gunde sonuc geldi uzulme o testler nasil biliyomusun ornek 1/300cikti risk nbir odanin icinde 300gebe var ve o haftalardaki gebelerle senin test sonucunu eşleştiriyolar yani diyoki 300 kiside bir kiside bu risk var ama.kesin demiyo tek basina kan garanti degil 2li testinde burun kemigi goruldumu ense kalinligii iyimi bunlarda onemli ayrica bir peritenolji doktorana git detayli ult icin

_hasret- fiyatlar değişiyor bize doktorumuz 3 hastane katoloğu verdi bunlardan birine gidin dedi 2700 TL den Başlıyor o civarlara gidiyor benim 1/712 çıktı orta risk var dedi