Dilara8228 Hazal25 2 defa oldum 3. Olcam inşallah ilke gore ikinci daha kolay ve güzeldi nasil geçti gitti anlamadım bile 🤷♀️ Herkes hatta şey diyordu eğer bu çocuk ortada olmazsa sezeryan olduğuna inanmayız diye 😂
feyzos Hazal25 haftaya Perşembe ikinci sezeryani olcam ben de merak içindeyim ilkinde aşırı baş ağrım oldu inşallah bunda olmaz
MerveAkty Hazal25 benim ilk sezeryan çok rahat gecti 2 sezeryan arası tam 1 sene olacak inşallah 2.de ilki gibi geçer 😊💕
Hazal25 MerveAkty bnim kızım 18aylik şuan 36 haftalık hamileyim ikinci kez sezeryan olucam çok korkuyorum nasıl gecicek diye
Kubraaa38 MerveAkty aynı ben Nisan 2020 Nisan 2021 ödüm kopuyor kötü geçerse die ilkini bilmedim bile
Kubraaa38 Ben ilk genel anestezi olmuştum bunda epidural varmış koronadan o ortamı görecek olmak beni çok geriyor
Esilam2016 Benim de 2.sezaryen olacak çok korkuyorum 31 haftalık olduk yaklaştıkça ödüm kopuyor 2.nasıl olacak diye keske normal doğum yapabilsem onada cesaretim yok 🤗😂
MerveAkty Kubraaa38 bendede Amaan bişekilde kalkarız ayaklaniriz diyorum bakalım sonlara doğru stres basar beni de 😁😁