Alinamoms mercimeginanne ilk doktorum Tuncer Erendi ben hiç memnun kalmadım silah zoruyla bilgi alıyodum adamdan resmen 😂
mercimeginanne Alinamoms bilemiyorum ben birşey sorunca en ince detayına kadar anlatıyor sağolsun sürekli ultrasonda anlata anlata işlem yapıyor neyi neden yaptığını falan hiç susumuyor uktrason boyunca :))ben çok memnunum o yüzden :)
MinikMicizem Ben doktorumdan hiç memnun değilim buralarda pek bilmyorm doktoru değiştirmek istyorm oyuzden soruyorum
2bebis1anne inci4141 bende ona gidiyorum canım cinsiyet tahminleri nasıl canım bana 12.5 De kiz gibi dedi şimdide 14.2 De erkek dedi Tahminleri nasol merak ettim ama çok tatlı bir doktor ya
inci4141 2bebis1anne banada 12. Haftada bir tanesine kız demişti ama bilmiyorum korona olduğumuzdan dolayı uzun zamandır gidemedik. Bu hafta gidecem inşallah 🤲
Gunesvebusra Bende medicalpark ümit aydına gidiyorum 27 haftalık olduk gayet memnunum olumlu pozitif enerjisi yüksek bir doktor tavsiye ederim 😊
aannepandaa MinikMicizem ben lütfiye ünlüye gidiyorum. Özel muayenesi. Doğum akademide olacak. 33+1 haftalığız..