Bilge44 Jasminnnnnn Ben adet olacağımı sanmıştım bayağı bir ağrı girmişti kasıklarıma bir gün kadar sürdü sadece ertesi gün bir şey yoktu 🤷🏻♀️adetim gecikeli 3-4gün sonra👍🏻
Hsbsk Jasminnnnnn bende de öyle olmustu . Hamileyim kesin demistim ve cok şükür hamileyim. Darisi sana
Jasminnnnnn Asli10 hayır yumurtalık kendiliğinden çatladı övülasyın oldu sonrasında ilişki olsun dedi doktor iki gündür bir kasık ağrısı var anlatamam yani normal mi bilemedim
Asli10 Jasminnnnnn normal o kasık ağrısı döllenme olduğu anlamına gelmiyo canım pisikolojikte olabilir kendini rhat bırak inşallah iyi haberi alırsın 😁
Bilge44 Jasminnnnnn Evet evet bu dönem yaşadım eylülde. Hatta misafirliğe gidecektik çıkmak istemedim birden adetim başlayacak diye düşündüm 😊 Ertesi gün olmadı daha🤷🏻♀️ Sonra zaten bir kaç güne test yaptım ➕➕silik çizgi çıktı 👍🏻🥰
Zeynonur Bend geçen hafta perşembe günü aşılama yaptırdım ve çok fazla kasık ağrısı yaşıyorum bir haftadır 3 gündür de göbek deliğimin arkasında bi ağrı var sizce bi belirti olabilir mi bu
Jasminnnnnn Zeynonur bende bilmiyorum belirti olabilir deniliyor bende merakla bekliyorum 🙏🏻 İnşallah güzel haberler alırız
Bfduam teachervera hayırlı olsun yavrunuz öncelikle:) Ağrı yumurtlama zamanında mı, adet öncesinde mi çekmiştiniz, ne zaman ve adet sancısı gibi miydi?
Birminicikanne Jasminnnnnn canim ben hamile kaldığım zaman yumurtlama gunumde sag kasigimda çok ağrı olmuştu apandist ağrısı gibi tek tarafli sağ tarafta bir gece sürdü ama geçti sonra, yumurtlama günümde bebeğim oluşurken kistim de olmuşmuş zararsiz bir kist 11.haftamdayim gitti şuan kistim