Nazli34 Sedamurat bizde 15 haftalığız. Daha cinsiyetimiz kesin değil😂ama ben şuan bim.in kapısında bekliyorm😂
Sedamurat Nazli34 bende bimin kapısında bekliyorum allahım üst üste çıkıcaklar nerdeyse ben geride mazlum bir anne olarak bekliyorum 😂😂😂😂😂virüs var virüüssss
Sedamurat Nazli34 sağol kuzum 😂😂şanslısın o zaman sen çok kalabalıktı ve daha erken diye patikle şapka aldım 🥰hayırlısıyla bidahaki sefere ben yağmalıcam bimi 😂😂 sen neler aldın
Nazli34 Sedamurat [url=https://hizliresim.com/RkSTxM][img]https://i.hizliresim.com/RkSTxM.jpg[/img][/url] Bende bunlari aldm canm 🤗 cinsiyetimiz net olsaydı alırdim dha da güvenemedim.bide diş kaşıyıcılar gelememişti🙄 oyun halısındanda son anda vazgeçtm😂
Bebik Nevriyebak bbaynest 5li hastane çıkışı battaniye ağız mendili 2 li pijama 2 tane muslin bez benden başka hamile.yoktu eşimle gittik kalabalık sıra Vardır dedik kimse yoktu😃
EymenAli21 EymenAli21 yeni geldim bunları aldım çok güzeller ya oyun halısına çok sevindim yetistimmmmm🤩🤭😄
miracinannesi1 EymenAli21 oyun halısı sence de küçük değilmi ben biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası kaç aya kadar kullanılabilir ki
miracinannesi1 Nevriyebakçantayı ve hastane çıkışını göremedim oyun halısı ağız mendili çıtçıtlı zıbın müslin bez aldım
Gulcinkrkmz Annem aldı beni götürmedi korona var diye Şişme yelek Patik Şapka 2 liPijama Uyku tulumu Kapsonlu pelus mont Kapsonlu pelus hırka 3lu takım Tulum Nevresim takımı Alt açma seyi Ağız mendili Hastane çıkışı Canım annem ❣️❣️
Asx miracinannesi1 oyun halısı aldım ben de iade etme konusunda kararsizim. Kalitesiz basit küçük ve dikkat çekici gelmedi bana
EymenAli21 miracinannesi1 birqz kucuk evet 2 ay yaziyo ama 4aya tamamlarız biz onu nasipse 😄😄😄ama çok şirin ben beğendim yinede ve çok uygun Allah kullanmayı nasip etsin yavrularımıza sizin ne kadarlık☺️☺️
Bsmlh Asx ben elıme aldım bır kadın geldi sakın alma patlıyor elimde kaldı dedi öylece kaldı bimde reflü yatağının yüzüne kimse bakmadı eline alan yok dedı bıraktı🙈
Sumc Yasemin0058 biberonlar ilerleyen dönemlet için daha uygun. Tommee tippee biberonu öneririm yenidoğan için ve ucu değişebiliyor yedeklerde çıkıyor yenidoğandan istediğin zamana kadar kullanabiliyorsn
Anne1521 Sumc kullandınız mı acaba tommee tıppee memnunmusunuz? bende aldım da daha kullanmama epey var emziğinide aldım
Asx Bsmlh bu yorum üstüne iade etme fikrim daha da pekişti 🤭 reflü yatağını henüz kullanmadım ama kayma için çare kolaydır diye düşünüyorum yoksa yatağın kalitesi fena değil diğer ürünlere bakarak