Nevriyebak Ben bi reflü yatağına bi bakacağım beğenirsem ondan alayım diyorum, kanz bebek bakım çantasından alacağım keske gri tonu olsaydı. Welsoft battaniye alacagım. Slikon mama önlüğü alt açma seti düşünüyorum tabi bunlar kalırsa 😅🙏
Sedamurat Nevriyebak bende gidicem bakalım içime sinen güzel şeyler geldiyse alabilirim kararsızım şuan 13 haftalığız daha 😇😇
Bsmlh Nevriyebak çantalar eğer geçen yılki gibi çok rengi kötü eski model gelirse değmez inanın e bebegın simli çantaları indirime girdi☺️ Bende günlerdir evdeyım az yürüyüp bakacağım nevresım istiyorum bide müslin
Ftmklbk Nevriyebak kalırsa alicam bende biseyler 😂😂😂 eğitici puzzle var o da çok hoşuma gitti. 6. Aydan sonra dikkatini çekebilir gidince bi imceliycem
Nazli34 Sedamurat bizde 15 haftalığız. Daha cinsiyetimiz kesin değil😂ama ben şuan bim.in kapısında bekliyorm😂
Bsmlh Yasemin0058 arkadaşım kullanıyor çok güzel dedi ben yedekleme amaçlı alayım diyorum evde bulunsun ama yeni doğana avent yada chicco en iyisi
Sumc Yasemin0058 biberonlar ilerleyen dönemlet için daha uygun. Tommee tippee biberonu öneririm yenidoğan için ve ucu değişebiliyor yedeklerde çıkıyor yenidoğandan istediğin zamana kadar kullanabiliyorsn
Sevil2204 Keşke hepsinden çok çok getirseler de alabilirsem derdi olmasa bende gidip elim boş dönücem gibi geliyor bizim burdaki insanlar bebek ürününü bırakın normal bir şey gelsin hamile karnı burnun da diye bakmıyorlar insanın üstüne çıkıyorlar umarım istediklerimi alabilirim 😩😏