Oyacool Mammimammi makyajla derdim yokta takı vs derken benim çok sayıda piercingim var onlarda dahil mi acaba çıkarmaya kalksam baya vaktimi alırlar 🙈
Kubra19871986 Oyacool ben yeni yaptırtım sayılır piercingimi çıkarmıycam hatta 2 tane daha yaptırcam ısrarla çıkarttırırlarsa onlar çıkmıyo diycem yeni yapıldı😃yerse tabi😂
Gamzeee89 Oyacool takılara izin wermiyorlar diye biliyorum ilk doğumumda saçımdaki tokaya kadar çıkardılar
Csm Gamzeee89 ben sezeryan istiyorum, ameliyata giderken çok çok az yapcam🤣rimel, allik, ruj..fotolarda solgun durmayayım 👍odaya da geçip kendimi toparlayınca yine yaparım.
Oyacool Kubra19871986 yani çok saçma zaten normal doğumda çıkartmak benim dilim de dahi var hayırlısı diyelim artık ne diyelim 😇
Kubra19871986 Normal doğuma sancılarım eşliginde zar zor makyaj yaparak girdim 2 saat sonunda yüzümde gram makyaj kalmamıştı🤣olmayınca olmuyor bazen🤷🏻♀️
Gokceeeee-_ Gamzeee89 canım ben normal doğum da makyaj yapmayı düşünmüyorum ama sezaryen doğum da düşünüyorum 😊
2melek_annesii Tugba111 aynen cnm bende sevmiyorum inan o an ne makyaj aklıma geldi ne Baska bişey aldıgım lohusa elbisesini bile giyemedim sırf rahat ediyim oglumu rahatca kucagıma alıyım diye
Gulizz Gamzeee89 vallaha doğum şekli farketmez normalde olsa sezeryanda olsa kızımı görünce kesin ağlayacağım için çıkınca yapmayı planlıyorum makyajımı 😅
NefesDeniz Gamzeee89 Sezaryen doğum olacaksa bence sadece waterproof maskara ve çıkmayan likit rujlar var böyle hafif dudak rengi olandan sürebilirsiniz çokta hoş olur🤩
NefesDeniz Gamzeee89 Watsonslarda var öyle fiyatları çok yüksekte değil akmıyor hatta çıkarırken baya zorlanıyorsunuz 😀 Bu arada nerdeyse her markanın suya dayanıklı rimelleri var kullandığınız markanın da alabilirsiniz ki ben en çok Mac marka öneririm.
Gamzeee89 NefesDeniz şuan farmasinin rimelin kullanıyorum güzel ama malesef akıo dediğiniz rimele Bi bakıcam tşk
Bilge44 Ays0 Tabi kendimi doktorlara, gözlüğümü kocama emanet etmem lazım 👓🤭yoksa yandık gitti bebişleri bulamayız 😂