Gulsah7171 pnr1404 kızım 19 aylık bu ara ne dersek tersini yapıyor sinirlenince bağırıyor bize yada kendisine vuruyor hatta bazen kendini ısırıyor birden böyle oldu ne yapacağımı şaşırmış haldeyim nasıl davranmam lazim öneriniz var mı
pnr1404 Gulsah7171 18-24 ay arası atak dönemde muhtemelen. Öfke nöbetleri geçirdiğinde kesinlikle ceza vermeyin ama istediğini de yerine getirmeyin.
Bebeklimm pnr1404 merhaba çocuklar için paylaştığınız video veya yardımcı olabilecek yazı paylaşımlarınız var mı 4 yaşında hareketli bi oğlum var da 😌
pnr1404 Bebeklimm Bebeklimm instagram hesabımı takip edebilirsiniz, dm atarsanız yardımcı da olurum :) uzm. psk.pınargumus hesap adı
gamzelinaz Tahaninannesii armut diye bir site var. Ordan aramaya psikolog dediğinizde hangi bölgeden istiyorsanız online ya da yüzyüze görüşme yapacak kişiler çıkıyor. Ve bazıları ilk seanslarini ücretsiz yapıyor. Belki hem tanımak hem fikir almak için bunu deneyebilirsiniz. Fiyatları VS de çıkıyor
E2M pnr1404 pınar hanım merhaba benim bebeğim 40 günlük son bi hafta on gündür aglama krizine giriyo sürekli meme verince susuyo sürekli memede kalmak istiyo . çocuk doktoruna gittik herhangi bi problem yok. bunun nedeni ne olabilir psikolojik olark öı
pnr1404 E2M bağ kurmaya çalışıyor bebeğiniz şuan sizinle emzirme dışında ten tene temas yapın bebeğinizle bolca. Bu sayede meme bağımlılık haline gelmez
E2M pnr1404 tentene temas da yapmaya çalışıyorum ama o zaman da sürekli meme arıyo agzını açıp:) vee emzirmem bi saat sürüyo memeyi bırakmak istemiyo bazen ben uykuya daldığında bıraktırıyorum
pnr1404 E2M E2M emerek uyumayı pek tavsiye etmeyiz aslında. Emdikten sonra uyandırıp gazını çıkartıp uykuya kendi dalmasını sağlarsanız daha iyi olacaktır
E2M pnr1404 ben de istiyorum ama meme dışında uyumuyo :) bazen memeyi bırakınca uyanıyo emzik veriyorum sallıyorum yyuyo ama çok nadir