Tahaninannesii Merhaba hanımlar, ailemden birinin psikolojik desteğe ihtiyacı var ilaç tedavisi istemiyor onun için psikiyatri düşünmüyoruz. Fatih’te vatan caddesine yakın oturuyorum tavsiye edebileceğiniz, verim alabileceğimiz bir psikolog var mı acaba?
spiker_anne Tahaninannesii Bulunduğunuz şehir için tavsiyem yok fakat devlet hastanelerinde psikologlar bulunuyor yine psikiyatriden randevu alın doktorla görüşün ilaç tedavisi değil terapi talebinde bulunun aynı hastanenin psikolog servisine yönlendirip randevu oluşturuyolar her hafta gidip sohbet ediyorsunuz ilaçsız geçmiş olsun🌸
pnr1404 Tahaninannesii merhaba ben yardımcı olabilirim, psikoloğum ama ben çocuklarla çalışıyorum kliniğimizden yetişkin psikoloğuna yönlendirebilirim klinik Nişantaşı’nda yakın sayılır :)
_sumeyyebedir7_ Tahaninannesii İstanbul’da en iyi psikiyatri anlamında balıklı tüm hastanesi Zeytinburnu’nda
Tahaninannesii spiker_anne teşekkür ederim yorumunuz için. Yeni taşındık İstanbul’a hastaneleri bilmiyorum çevreyi bilmiyorum, belki pandemi döneminde devlette randevu bulmak sıkıntı olabilir ama araştırayım belki bilgisi olan birileri de yorum yapar bu arada, tekrar teşekkür ederim
Tahaninannesii pnr1404 vatan caddesiyle mesafesi nasıl bilmiyorum, bahsettiğim kişi doğumdan sonra yanımda kalacak bana yardımcı olmak için muhtemelen bir en geç iki haftaya doğumum olur onun için ne kadar yakın olursa o kadar iyi benim açımdan
Bebeklimm pnr1404 merhaba çocuklar için paylaştığınız video veya yardımcı olabilecek yazı paylaşımlarınız var mı 4 yaşında hareketli bi oğlum var da 😌
pnr1404 Tahaninannesii fiyat hakkında arayıp bilgi alabilirsiniz, Pınar hanım yönlendirdi serseniz yardımcı olacaklardır
Vildan19 Tahaninannesii sorunu ne bilmiyorum ama psikolog yA da psikayri kesinlikle önermem YouTube da İZZET GÜLLÜ videoları var izlesin her sıkıntıyla alakalı videolar var. Emin olun faydalı olacaktır
Tahaninannesii Vildan19 kişisel bir mesele olduğu için konuya özgü konuşup fikir almak ama yararlı olacaktır diye düşünüyorum ama söylediğiniz kişiyi de inceleyeceğim
merve1212- Online terapiyi de tercih edebilirsiniz yakınlarda aramak şart değil aslında çok daha büyük kolaylık. Etkinliği açısından yüz yüze görüşmeden kanıtlanmis bir farki yok. Ayirabileceginiz bütçeden de bahsederseniz yönlendirme daha sağlıklı olur
Tahaninannesii merve1212- yani bütçe olarak bilemiyorum fiyatlar nasıl ne sıklıkla randevu oluyor🤷🏻♀️
Gulsah7171 pnr1404 kızım 19 aylık bu ara ne dersek tersini yapıyor sinirlenince bağırıyor bize yada kendisine vuruyor hatta bazen kendini ısırıyor birden böyle oldu ne yapacağımı şaşırmış haldeyim nasıl davranmam lazim öneriniz var mı