minikprensesimmm tnerdemz98 ohhh senin geri sayım başladı yarın tekli sayılara düşüyorsun hatun😅 sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın ınsallah.❤️
minikprensesimmm avukatveanne bende çok heyecanlıyım. Ama korkuyorum da bi yandan bakalım nasıl olcakkkk her an tetikteyiiiiz🤣
minikprensesimmm nimres ayyyy 8 yılllll dile kolay insan heyecanlanmaz mııııı😅 3 gün sonra son 10 diyoruz sana o zamaaan geri sayııııım geliyor
minikprensesimmm Hcrblt hahahaha bende korkmuyorum diyordum sancı ile acile gittiğimde ne kadar korktuğumu anladım🙄🤣
minikprensesimmm 38Seher sağlıkla gelsin hayırlısıyla gelsin vaktinde insallah canım valla hiç belli olmuyormuş bizde öyle her an bekliyoruz😅
minikprensesimmm 2baby1cat anaaaammm annesinin karnını çok mu sevmiiiiiş miniğiiiiiim 😍 olsun gellll bak anneyle yaşayacağın bir sürü anı olcakkkk😍 hayırlısı ile kucağına alırsın ınsallah canım benim🙏🏻
minikprensesimmm Ozlemust valla benimde özel bölgemde ağrı olmuştu sonra gittikçe arttı nstde sancım çıkmıştı 🤷🏼♀️ Sancı tam nedir nasıldır bilmiyorum