Ebruucum ben doktorumu çok seviyorum valla ☺️ Önceden başka bi hastahaneye gidiyordum. Ay böyle kadın bildiğiniz maldı. İki defa gittim üçüncüye asla gitmem dedim gitmedim de. Levent bey gerçekten çok iyidir, ben çok memnunum. Normal doğum olarak gidiyoruz şuan ama net bi şey söylemek mümkün olmuyor bu konuyla ilgili. Erkenden su geliyor, açılma olmuyor, kordon dolanıyor Allah korusun sezaryen için bir sürü sebep oluşabiliyor. Bir aksilik olmazsa normal doğum yapacağız inşallah 🙏🏼 Doğum konusu dışında da çok ilgili bi doktor. İstediğiniz her dakika ulaşabiliyorsunuz, her doktor veriyor mu bilmiyorum ama iletişim bilgileri de var, arayabiliyorsunuz. O an açamasa bile muhakkak dönüş yapıyor. Hastahane de genelde nöbetçi doktor olarak kalıyor, sabaha karşı gittiğim bile oldu kendisine. Bide mesela benim kanamalarım oluyor ara ara. Ben ne kadar stres yapıyosam o o kadar rahatlatıyor, psikolojik açıdan inanılmaz rahatım sayesinde. Bu hamileliğimi de etkiliyor tabi ki. Düşünüyorsanız bence bi tanışın derim özetle 🙈 Bayaa da memnunum maşallah yaz yaz bitiremedim 😂😂😂😂😂