SimayBabacanYataan Merhaba 18.haftamdayım ben doktorumla ilgili bazı sıkıntılarım var ve değiştirmeyi düşünüyorum..Forumda bazı isimler gördüm birkaç tanesini aradım ama aşırı yoğunlar randevu istiyorum 1 ay sonra diyorlar. Bir arkadaşım Erhan Karaalp’i tavsiye etti instagram sayfası var buradan kendisine giden var mı? başka tavsiye edebileceğiniz İstanbul anadolu yakasında doktor hastane var mı?
Obsesifk SimayBabacanYataan beykoz devlet hasanesinde necati cihan tanyolaç var eğer gidebilirsen çok iyi
SedaCanpolatakmak SimayBabacanYataan Kozyatağı Central Hospital - Behçet Levent Konur’a gidiyorum. Şahane bi doktor, ben çok memnunum 🙏🏼
SimayBabacanYataan Obsesifk devlet hastanesine gidemiyorum maalesef özel sigortalıyım işyeri hafta içi hastane işine sıcak bakmıyor 😞
GurbetBejnazelik SimayBabacanYataan Ataşehir memorıal,doktorum Banu Mat kesinlikle tavsiye ediyorum 👌🏻
FulyaOnaralDoan Medixalpark Göztepe hastanesinden Nur Dokuzeylül Güngör ben çok memnunum.cok güleryüzlü bir doktor.ayrıca Gökmen iyigünden de çok memnun kalan duydum arkadaşlarımdan.nerede olursa olsun Doğuma kendisi giriyormuş
MerveKontakay FulyaOnaralDoan Bende Nur Hanıma gidiyorum gerçekten çok güler yüzlü ve anlayışlı bir doktor 👍🏻
Bnleda FulyaOnaralDoan merhabalar bende o doktora gidiyorum 19.haftamdayım illa sezaryan yapmıyor normal doğum da yaptırıyor dimi
Burcum SimayBabacanYataan Erhan Karaalp ve Furkan Kayabaşoğlunda özel sigorta, kredi kartı falan geçmiyordu en son bildiğim kadarıyla. Nakit çalışıyorlar. Alle kliniklerinin adı. Klinikteki diğer bazı doktorlarda geçiyor sanırım özel sigorta.
FulyaOnaralDoan MerveKontakay 22.haftadaki detaylı ultrasonu nur hoca kendisi mi yapıyor bilginiz var mı ☺️
MerveKontakay FulyaOnaralDoan Hayır koşuyolu medipolde hakan beye yönlendiriyor detaylıda en iyisi demişti gerçekten şeker gibi herşeyi anlatıyor tek tek
GurbetBejnazelik Ebruucum muayene 380,doğum ücreti değişiyor,kendi hastaları olarak devam ettiğim için yanlış hatırlamıyorsam indirimli olarak sezeryan 11 bin civarı,normal doğum+epidural 9000 civarıydı.
GurbetBejnazelik Ebruucum tabi sigortasız olarak fiyat bu şekilde benim sigortam yok eğer sizin özel sigortanız varsa çok iyi olur 👌🏻
Ebruucum SedaCanpolatakmak bende orayı düşünüyorum ama emin olamadım bir türlü. Nasıl bir doktor normal Doğum yanlısı mı acaba?