Yusrahmet Eymenimmmm evet Malesefki bende korkuyorum ama riskli oldugu için erken dogarsa filan başka hastaneye güvenemiyorum küvez durumuna en iyi cihazlar hep o hastanede doktorun iyisine denk gelince süper oluyor ama bi kaç tane gıcık doktor var orada neyseki benim doktorum çok dikkatli ve detaylı ilgileniyor
Eymenimmmm Yusrahmet yani illaki her hastanede oluyo dik kafali bi dktr ozellerde paranla bile gereken ilgiyi alamiyosun bazen siz hangi doktorda takiplisiniz
Yusrahmet Eymenimmmm egitim araştırmada riskli gebelikte And yavuz Özelde termesos Şelale hastanesinde Mehmet Sinan kurşun ikisinden de memnunum zamanında dogurursam özelde ama erken olursa araştırmada düşünüyorum dogumu Siz kaç haftalıksınız
anokta Özel düşünürseniz ben Vitale Koray Bey’e gidiyorum, çok memnunum insanı hiç kasmıyor hep bilgilendirip rahatlatıyor.
Gulsum1205 Pyrzcnr uncali meydan Halil ilginagdyorum gayet memnunum bu ikinci dogumum olck 24 günümüz kaldı başından beri orayagdyorum normal doğum taraftarı doktorum Bn ilk dogumum orda teşvikledı gayet güzel bi normal dogumum oldu
Pyrzcnr Kuzeyufuk canım aksı halde yanlıs dusunuyoruz hepımız ozel hastanese yatan ckk kısı var emkn olabılırsınjz . Herkes devletten kacıp ozele gdyor ama . Ozlede covıdlı daha cok
hilosss07 Writebirds bilmiyorum ki ben msj atmıştım diğer muayene ne zaman diye 3 hafta sonra klinige gecicem oraya gelirsiniz artık demiş eğer eşi gitmiyorsa bende eşiyle devam etmeyi düsünüyorum umarım ikiside gitmiyordur